İYİ Parti, DEVA dostluğu

İYİ Parti, DEVA dostluğu

Bandırma'daki temaslarından İYİ Partiyi ziyaret eden DEVA, sıcak karşılandı.

Önceki hafta Erdek'te, bugün ise Bandırma'da bir dizi temasta bulunan Demokrasi ve Atılım Partisi DEVA, İl Başkanı Av. Kemal Aydemir ve beraberindeki parti kademesi arkadaşları, sivil toplum kuruluşları ve esnaf ziyareti arasında mola vererek iki de siyasi ilçe teşkilatı ziyareti gerçekleştirdi.

Deva grubu siyasi parti ziyaretleri kapsamında önce CHP'ye, ardından ise İYİ Parti ilçe başkanlığını ziyaret ettiler. DEVA grubu, CHP de gördüğü sıcak karşılamanın, bir benzerini İYİ partide gördü.

İYİ Parti İlçe Başkanı Necmi Sert, 2017 yılında kendilerininde sıfırdan yepyeni bir parti kurdukları Bandırma'da seçimde elde ettikleri %18 lik oran ile önemli bir ivme yakaladıklarını vurguladı.

Başkan Sert, Yeni yıl ile birlikte partilerine olan katılımı arttırmaya yönelik çabalarının 2021'in sadece ilk 20 gününde 31 üye kaydı yaptıklarını, bu yükselişi zamanla hada da arttırmak düşüncesinde olduklarını söyledi.

Köy Enstitüsü mezunu bir tarih ögretmeni olarak, idolü olan Atatürk'ü işaret ederek "Onun döneminde meclis gündemine getirilen Millet vekili maaşları için, "Öğretmen maaşını geçmesin" dediğini hatırlattı.

DEVA Partisi Bandırma İlçe Başkanı Dr. Ayşegül Özdemir kendisininde bir öğretmen kızı olarak tüm öğretmenlere saygı duyduğunu, ancak siyaset arenasındaki istikrarlı çizgisi ile İYİ Parti ilçe Başkanı Necmi Sert'i herzaman takdir ettiğini söyledi.

DEVA teşkilatının İYİ Parti ziyareti son derece samimi bir atmosferde sonuçlandı.



Anahtar Kelimeler: Parti dostluğu
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false