İYİ Parti Erdek İlçe Başkanı Arif Demir, “Başarılı olmak zorundayız.”

İYİ Parti Erdek İlçe Başkanı Arif Demir, “Başarılı olmak zorundayız.”

İYİ Parti Erdek İlçe Başkanı Arif Demir, ”Ülkenin güçlendirilmiş parlamenter sisteminde fabrika ayarlarına dönmesi için, yürümek değil koşmak zorundayız.”

İyi Parti Erdek İlçe yönetimi önceki hafta gerçekleştirdiği 3. Olağan genel kurulu sonrası ilçe semim kurulundan mazbatalarını alarak bugün ilk toplantısını gerçekleştirdi.

İYİ Parti Erdek İlçe Başkanı Arif Demir yeni seçilen yönetim kurulunu tebrik ederken öncelikle yönetim kurulunun yeni görevlendirmesini oylattı.

Buna göre İYİ parti Erdek ilçe başkanı olarak güven tazeleyen Başkan Arif Demir; Osman Akagündüz Siyasi işler Başkanı, Atilla Zeybek İlçe Sekreteri-Medya sorumlusu, İlçe Sekreteri-Medya sorumlusu, Nergis Çolak Kurumsal ilişkiler Başkanı, Levent Köse Hukuk ve Adalet Politikaları Başkanı, Orhan Sarp Seçim işleri Başkanı, Neşe Karakaş Uluslararası Politikalar Başkanı, Şaban Ulaşan Türk Dünyası ve Yurtdışı Türkler Başkanı, Nebahat Dereli Ortadoğu Politikaları Başkanı, Fuat Akcan Yerel Yönetimler Başkanı, Egemen Şahan Ekonomi Politikaları Başkanı, Erdi Dolan Kalkınma Politikaları Başkanı, Metin Aydın Milli Güvenlik Politikaları Başkanı, Ürfet Dumrul Eğitim Politikaları Başkanı, Ayşe Nural Toplumsal Politikalar Başkanı, Melek Demir Kadın Politikaları Başkanı, Uğur Özcan Sivil Toplum Kuruluşlarından sorumlu Başkanı, Mehmet Gedik Kırsal Mahallelerden sorumlu Başkan, Fatma Semrin Atlı Siyaset Akademisi Başkanı olarak görevlendirdiği yeni yönetim kurulunu oylatarak onattıktan sonra herkesin yeni görevinin hayırlara vesile olmasını diledi.

Başkan Arif Demir, “Kuzey Irak Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde Oğlumun devresi P. Tğm. Duabey Onur Öztürkmen, Doğum yerim Vezirköprü ilçesi Oymaağaç köyünden P. Uzm. Çvş. Mustafa Yıldız ve P. Söz. Er İsmail Ünal şehit düşmüştür. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyorum. Ordumuzun ve milletimizin başı sağ olsun.” Dedi.

Başkan Demir, “Arkadaşlar boş geçirecek bir dakika vaktimiz yok, bir aileyiz önümüzde 2 önemli seçim var, bu seçimlerde başarılı olmak zorundayız, Ülkenin yeniden fabrika ayarlarına dönmesi için bu iki seçimi kazanmak zorundayız. Bizim görevimiz güçlendirilmiş parlamenter sistemini hayata geçirip, kuvvetler ayrılığını yeniden hayata geçirmektir. Yarınlarımızı güvence altına almak, evlatlarımıza bağımsız bir ülke bırakmak adına bu misyonu üstlenmiş bulunmaktayız. Lüksümüz yok, sokak, sokak, kapı dolaşarak insanımıza bunun beka davası olduğunu anlatmak zorundayız.” Dedi. 

Başkan Arif Demir, gelişen olaylar, yaşanan ülke gündemi vatandaş katında İyi partiye yönelik teveccühleri arttırdığını vurgulayarak , “Kapımız herkese açık, vatandaşlarımızın partimizi tercih etmesi ve bizi iktidara taşıması, bize ve ehli kadrolarımıza olan güvenden kaynaklanmaktadır” dedi.

İYİ Parti Erdek içe başkanlığındaki dönemin ilk toplantısı daha sonra Siyasi işler Başkanı Emekli Kurmay Albay Osman Akagündüz’ün doğum günü pastası kesimi ve kutlamalarla ile devam etti.



Osman Akagündüz
8.12.2022 17:20:42
Bandırma Manşeti takip ettiği haberler, faaliyetler ve tarafsız haber anlayışından dolayı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Tüm ekibini de kutluyorum.

  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı