İYİ parti İl Başkan adayı Duman destek istedi.

İYİ parti İl Başkan adayı Duman destek istedi.

29 Ocak Pazar günü yapılacak İYİ Parti Balıkesir İl Başkanlığı adaylarından Sezai Duman parti delegelerin kendisini ve takım ruhunu anlattı

İYİ Parti Balıkesir il Başkanlığında 29 Ocak Pazar günü yapılacak il Başkanlık seçimlerinde, başkanlığa aday olan Hasan Fehmi Yörük'ten sonra Sezai Duman'da Bandırma'ya gelerek kendisini, ekibinde yer alan yol arkadaşlarını tanıtıp bugüne dek görev aldığı İYİ parti felsefesini İl Başkanı olarak partisini Balıkesir'de 1. parti yapma noktasında aday olduğunu açıkladı.

Bandırma Santral Kültür Merkezinde gerçekleşen adaylık tanıtım toplantısı akşam saat 23.00 dek sürdü. Marmara adası ve Erdek'ten sonra Bandırma ilçe Başkanlığı il delegelerini kendisini anlayan Sezai Duman, iktidara yürüyen İYİ partide, genel başkan Meral Akşener'in belirlediği hedefleri gerçekleştirerek Balıkesir'in kaybedilmiş anahtarını, kendisine getirme sözü verdiklerini söyledi.

İYİ Parti İl Başkan adayı Sezai Duman, il kongresi çalşışmaları yanı sıra bir süredir Genel Başkan baş Danışmanı Op. Dr. Turhan Çömez ile ilçe ve kırsal mahalle ziyaretlerinde bulunduklarını, halkın kendilerine gösterdikleri teveccüh ile heyecan ve motivasyonlarının üst düzeyde sürdüğünü söyledi.

İYİ Parti Bandırma İlçe Başkanı Necmi Sert ise İl Başkan Adayı Sezai Duman ile birlikte çalışma olanağı bulduğunu, kendisinin insan olarak son derece başarılı ve azimli bulduğunu vurgulayarak “Biz çoğulcu demokrasinin savunucusuyuz, siyasi yapı birden fazla aday ile gidilen seçimler sonucu büyür, zümre partisi olarak kendi ekseninde kalmak yerine birden fazla adayla gidilen seçimlerde kazanan adayın etrafında toplanılarak her kesimi kucaklayan parti düsturu ile ülke yönetimine talip olmaktır. Bugün İl Başkanlığı seçimlerinde iki arkadaşımız başkanlığa adaydır, keşke daha fazla olsaydı. Daha güçlü olurduk, bugün bu iki arkadaşımızın vereceği mücadele sonucu pazar günü hangisi kazanır ise o bizim Başkanımızdır.” dedi.

 

İYİ Parti İl Başkan adayı Sezai Duman'ın Bandırma'daki tanıtım toplantısı ardından objektiflere poz veren İYİ'ler elleri ile yaptıkları 5 parmak işareti ile 14 Mayıs'ta yapılacak genel seçimler için en az 5 vekil mesajı verdiler.



Anahtar Kelimeler: parti Başkan adayı Duman destek istedi.
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı