İYİ Parti İl Başkanı Hasan Fehmi Yörük'ten teşkilat ziyareti

İYİ Parti İl Başkanı Hasan Fehmi Yörük

İYİ Parti İl Başkanı Hasan Fehmi Yörük'ten teşkilat ziyareti

İYİ Parti İl Başkanı Hasan Fehmi Yörük il kongresi ardından ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek hem teşekkür, hem de takvimi belli olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri için start verdi.

Çok zor bir seçim sürecini, Millet ittifakı lehine çevirmek için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini vurgulayan İYİ ler hareketi il Başkanı Hasan Fehmi Yörük, “Şeytan bunların yanında stajyer kalır, o nedenle 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği genel seçiminde her zamankinden daha dikkatli, daha çok çalışarak Millet ittifakı Cumhurbaşkanı adayı sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun Türkiye Cumhuriyetinin 13.cü  Cumhurbaşkanı seçeceğiz.” dedi.

İYİ'ler hareketinin Balıkesir il Başkanı Hasan Fehmi Yörük, “Ülkenin bu değişime ihtiyacı var, Millet ittifakını bozmaya yönelik eylemler elbette sonuçsuz kalacaktır… Milletvekilliğinde Balıkesir olarak 9 Vekil seçeceğiz, biz İYİ parti olarak 9 milletvekilinin tamamını Millet ittifakı vekili seçerek Ankara'ya göndereceğiz.” dedi.

İYİ'ler hareketi il başkanı Hasan Fehmi Yörük, 11 ili kapsayan 6 Şubat depremi ile AK Parti hükümetinin enkaz altında kaldığını, partilerinin ise Afet Koordinasyon Merkezi tarafından İskenderun merkezli sahra hastanesi açıldığını, Başta Genel Başkan Meral Akşener olmak üzere Genel Başkan Baş danışmanı Op. Dr. Turhan Çömez  ve Balıkesir önceki il başkanı Özlem Ural yanı sıra beraberindeki teşkilat üyelerinin cansiperane bir çaba ile depremzedelerin hizmetinde olduklarını söyledi. 

Yörük, İskenderun'da 'da kurulan sahra hastanesinin son derece başarılı ve nitelikli hizmet verdiğini, Genel başkan Meral Akşener'in talimatları ile depremzedelerin bir yıl boyunca bu hastanenin hizmetinden yararlanarak şifa bulacakları talimatını verdiğini söyledi.

İYİ Parti Bandırma ilçe Başkanı Necmi Sert'te il kongresi ardından teşekkür ziyareti için ilçe başkanlıklarına nezaket ziyareti gerçekleştiren İl Başkanlığına teşekkür edip, “Hoşgeldiniz” derken 8 Mart Dünya kadınlar günü anısına tüm kadınlar adına  İl Kadın Politikaları başkan yardımcısı Gülay Dinçkal'a bir buket çiçek armağan etti. 



  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı