İYİ PARTİ İL BAŞKANI ÖZLEM URAL'dan BANDIRMA GÜNLÜĞÜ

İYİ PARTİ İL BAŞKANI ÖZLEM URAL

İYİPARTİ İL BAŞKANAI BANDIRMA DA GAZİLERİ ZİYARET ETTİ. ESNAF ZİYARETLERİNDE BULUNDU

İYİ Parti Balıkesir İl Başkanı Özlem Ural'ın gün içinde gerçekleştirdiği Bandırma programı hem teşkilat bazında motivasyon oldu, hemse ziyarette bulundukları Gazi cemiyetleri ve esnaf üzerinde olumsu etki yaptı.

Bereberinde bazı ilçe başkanları ve il yönetimi bulunan İYİ Parti il başkanı Özlem Ural, öncelikle Bandırma İlçe Başkanlığında gerçekleştirdiği toplantı sonrası ilk olarak Eski Halda faaliyet gösteren Gaziler Vakfı şubesini ziyaret etti.

İYİ Parti İl Başkanı Özlem Ural'ı Gaziler Vakfı şube başkanı Gazi Arif Can karşıladı.

Ural ve beraberindeki partililer bir süre konuk oldukları Gaziler Vakfı şubesinde, Başkan Arif Can'ın gazilerin beklentileri noktasında görüş alışverişinde bulunuldu.

Daha sonra kapalı çarşı üzerinde bulunan Şehit, Dul, yetim ve Malul gaziler cemiyetine giden İYİ Partilileri burada Gazi Başkan Ecevit Karakoyun karşıladı.

Gazi Başkan Ecevit Karakoyun, gelinen noktadaki mücadelelerinin, bu bayrak altında özgürce yaşama mücadelesinde şehit olan veya uzvunu kaybedip gazi olan, veya şehit dul ve yetimi olarak ivedilikle ülkenin bir çok noktasında Gazi konuk eve yapılması gerektiğini açıkladı.

Gazi Başkan Ecevit Karakoyun, diğer bir beklentilerinin ise Ulusal mücadelede son kurşun atılarak, özgürlüğüne kavuşan bir milletin, ömmet olmaktan, millet olma noktasında bedel ödeyen birçok vatan evladının Ayyıldıztepe ve çevresindeki tepelerde kefensiz yattıklarını, daha önce Ayyıldız abdesi ile bir bölünü belirlenen şehitliklerin, yeni bir inceleme programı ile tespit edileceğini, bu anlamda Şehitliğin yeniden restorasyon çalışmasına birde şehitlik müzesi eklemek için bazı sivil toplum kuruluşları ile birlikte oluşturdukları platform çatısı altında tüm bu beklentileri yaşama geçirmek için gerekli heyecanları olduğunu söyledi.

İYİ Parti İl Başkanı Özlem Ural ve beraberindeki partililer daha sonra Malül Gaziler Cemiyetine geçtiler.

İYİ Parti grubunu burada Gazi Başkan Necip Şengül ile gazi arkadaşları karşıladı. Önceki ziyaretlerind eolduğu gibi, ziyaret anısına verilen hediyeler sonrası Malül Gaziler Cemiyetinde de, yazilerin yaşam standartları ve buna paralel olarak ortak beklentileri noktasında görüş alışverişinde bulunuldu.

 



  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı