İYİ Parti İl Başkanı Ural’dan değerlendirme

İYİ Parti İl Başkanı Ural’dan değerlendirme

İYİ Parti Balıkesir İl Başkanı Özlem Ural: “Balıkesir büyümede büyükşehir olamadı”

İYİ Parti Balıkesir İl Başkanı Özlem Ural, Bandırma Gazeteciler Cemiyeti üyelerine açıklamalarda bulundu.

Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi’nde, kimyasal üretim yapan işyerinde gazetecileri konuk eden Ural, dövizdeki dalgalanma, doğalgaza kısıtlama, elektriğe ve doğalgaza gelen zammın sanayiciyi çok zor durumda bıraktığını belirtti.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın, Balıkesir’in sorunları ve yatırımlar konusunda kimseyle “istişare” içine girmemesini Balıkesir’in çıkarları açısından doğru bulmadığına dikkati çeken Ural, “Balıkesir bugün, köyde kalmamış ama büyükşehir de olamamış, büyümeyi bekleyen büyük bir kent konumundadır” dedi.

Balıkesir’in merkezde çok önemli bir değeri olarak gördüğü lunapark arazisinin 52 milyon 52 bin lira karşılığında ihaleye çıkarılmasını doğru bulmadığının altını çizen Ural, “Bu arazi, Balıkesir’in kalbi durumundadır” diye konuştu.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin, son olarak meclisten 180 milyonluk borçlanma yetkisi istemesini de doğru bulmadığını açıklayan İYİ Parti Balıkesir İl Başkanı Özlem Ural, “Yücel Bey, ne yazık ki istişareden çok uzak bir tutum izliyor” dedi.

DANIŞMANLARI NE KADAR PARA ALIYOR, BİLMİYORUZ

Ural, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın danışmanlarının ne kadar maaş aldıklarını bilmediklerini belirtti. Özlem Ural, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz’ın, bu konudaki sorularını yanıtsız bıraktığını açıkladı.

OYUMUZ SÜREKLİ ARTIYOR

Son anketlere göre, İYİ Parti’nin Balıkesir’deki oy oranının yüzde 22.30 olduğuna işaret eden Ural, şunları söyledi:

“İlimizdeki 20 ilçenin de partimiz teşkilatlarının çalışmalarından çok memnunum. Seçime kadar bu oy oranını yüzde 27’ye yükseltmeyi hedefliyoruz. İlk genel seçimde partimizin, Balıkesir ilinden en az üç milletvekiliyle temsil edileceğini düşünüyoruz. Balıkesir ilinde yaptığımız çalışmalar sırasında vatandaşlarımız bize ‘Şu anda Balıkesir’in 9 milletvekilinden hiçbirini tanımıyoruz. Hiçbiri bizimle temas kurmadı’ diyorlar.”

ADAYLIK DÜŞÜNCEM YOK

Seçimlerde sandık güvenliğini korumanın çok önemli olduğunu vurgulayarak, bu konuda gerekli önlemleri alacaklarını belirten Ural, milletvekilliği veya belediye başkanlığı gibi hiçbir adaylığı düşünmediğini sözlerine ekledi.   ÖNDER BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: Parti Başkanı değerlendirme
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı