İYİ Parti İl Başkanlığı mazbatasını aldı.

İYİ Parti İl Başkanlığı mazbatasını aldı.

Pazar günü yapılan Balıkesir il kongresinde 325 oy alarak Partisinin yeni il Başkanı olan Hasan Fehmi Yörük, İl seçim kurulu başkanlığından mazbatasını aldı.

Pazar günü 2 aday ile seçime gidilen İYİ parti Balıkesir il Başkanlığında, rakibi Sezai Duman'a karşı 43 oy fark ile seçimi kazanan Hasan Fehmi Yörük ve yönetim kurulu arkadaşları İl seçim kuruluna giderek mazbatalarını aldılar.

İYİ Parti Balıkesir İl Başkanı Hasan Fehmi Yörük, Beraberinde yönetim, denetim, disiplin ve kurultay delegeleri yanı sıra Kurucu Başkan Nedim Tuna, görevi devir aldığı il Başkanı Özlem Ural, kendisine rakip olan il Başkan adayı Sezai Duman ve ilçe başkanları ile birlikte gidilen il seçim kurulu başkanlığında mazbata alınması ardından objektiflere poz verildi.

İYİ Parti Balıkesir il başkanı Hasan Fehmi Yörük, il açıklamasında “ülke genelinde zor bir süreçten geçildiği şu günlerde, iktidara yürüyen bir partinin Balıkesir il başkanlığı olarak en çok birlik ve beraberliğe ihtiyacımız olduğu günlerdeyiz. Daha çok bir birimize sarılarak 14 Mayıs'ın toplum üzerindeki beklentisini en iyi anlatarak Millet ittifakının manifestosunu yalın bir dille anlatmalıyız, bu seçim bilinen yönü ile bir seçim olmadığını, 14 Mayıs'tan sonra güçlendirilmiş demokratik yapıya dönerek anayasal hakların  yeniden kazanılmasın önemini bıkmadan uzanmadan anlatmak durumundayız.” dedi.



Anahtar Kelimeler: Parti Başkanlığı mazbatasını .
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı