İYİ Parti ilçe Başkanı Necmi Sert, "İktidara talip partiyiz."

İYİ Parti ilçe Başkanı Necmi Sert,

İyi Parti İlçe Başkanı Necmi Sert, "Halkın teveccühü bizim lehimize"

İYİ Parti Bandırma ilçe Başkanı Necmi Sert, düşünüldüğü gibi ve birilerinin bir yöne çekmek istediği gibi akım partisi değil, merkezin tam ortasında liberal-demokrat bir anlayışa sahip, her kesimi kucaklayan bir anlayışa sahip olduklarını söyledi.

Partisinin santral kültür merkezinde gerçekleşen il başkanlığı adaylık tanıtım programında konuşan Başkan Necmi Sert “Hiç kimse bizi bir yerlere çekmeye çaba göstermesin, Genel Başkanımız  Sayın Meral Akşener'in yaptığı manifesto niteliğindeki açıklamasında İYİ'ler hareketinin hangi noktada olduğu net olarak belirlenmiştir. Feto'cu, Vatan Haini ve ister sağdan, ister soldan Cumhuriyetin bütünlüğüne yönelik eylemlerin içinde bulunanların dışında herkese kapımız açıktır.” dedi.

Bu anlayışla geldikleri noktada Cumhuriyet değerlerine bağlı her kesimden vatandaşın rahatlıkla gelip partilerine üye olduklarını vurgulayan Necmi Sert, “Hiç kimse endişelenmesin ülkemizde yapılacak ilk seçimde 1 parti ile 3. parti yer değiştirecek ve 14 Mayıs'tan sonra oluşacak iktidar ile kurulacak güçlendirilmiş demokratik yapının Başbakan'ı Meral  Akşener olacaktır.” dedi.

Bu arada partinin Balıkesir'de yapılan 20 ilçe kongresine katılım sağladığını, bu katılımlarda tanıdığı Gülay Aşkın isimli bayanın parti rozetini kendisi takarak İYİ ler hareketine katmayı onur telakki ettiğini söyledi.

Parti Rozeti takılarak İYİ'ler hareketine katılan Gülay Aşkın isimli kadın ise toplumsal anlamda gelinen noktada Cumhuriyet değerlerinin etrafında bir araya gelmek zorunluluğu doğduğunu vurgulayarak, kayıtsız kalmanın Cumhuriyet değerlerinin üzerine çöken karanlık sis bulutlarının kabullenilmesi anlamını taşıdığını söyledi. 

Bandırma'da gerçekleşen parti buluşmasında rozet takılarak İYİ'ler hareketine kabul edilen ev hanımı Gülay Aşkın, yakın arkadaşı, il Başkan adayı Sezai Duman ve Bandırma İlçe Başkanaı necmi Sert ile birlikte



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı