İYİ PARTİ KURULUŞUNU KUTLUYOR

İYİ PARTİ KURULUŞUNU KUTLUYOR

İYİ PARTİNİN İSTANBUL'da BAŞLAYAN KURULUŞ KUTLAMALARI İLÇELERDE SÜRÜYOR

İYİ Parti teşkilatlarının hafta sonu Genel Başkan Meral Akşener'in katılımı ile İstanbul'da başlayan 4. yaşlarını kutlama coşkusu, ilçe teşkilatlarında devam ediyor.

Bu anlamda bugün Erdek Yıldız çay bahçesinde bir araya gelen İyi Parti Erdek İlçe Başkanlığı, Millet İttifakı bileşenleri ile yeni yaşlarını kutladılar.

İyi Parti İlçe Başkanı Arif Demir, Kadın ve Gençlik kolları yanı sıra Belediye Meclis Üyeleri İbrahim İlhan, Murat Çolak, Belediye Başkanı Burhan Karışık, CHP Meclis üyeleri Av. Canan Kırdar, Hasan Yapakçı, Recep Eren, Nimet Kalafat, Çetin Gül, İbrahim Beyoğlu, CHP ilçe Başkanı Hale Tuna, Memleket Partisi ilçe Başkanı Tamer Bostan'ın yanı sıra İyi Parti ve Millet ittifakı üyelerinin hazır bulunduğu İyi Parti 4. kuruluş yıldönümü kutlaması, birlikte doğum günü pastası kesilerek kutlandı.

Etkinlikte konuşan İyi Parti İlçe Başkanı Arif Demir; "Bu gün partimizin kuruluş yıldönümü, 4 yıl önce bugün ülkemizin üzerinde partimizin güneşi doğmaya başlamıştı. Ne mutlu ki sizlerde bu güneşim doğuşunda taşın altına ellerinizi koydunuz. Bizler çoğulcu demokrasimizin yaşamasına hepbirlikte katkı sağladık. Her faaliyetimizde sizler bizlerin yanında oldunuz. Sizlerle gurur duyuyoruz. İyiki varsınız, İyi ki, İyi ler saflarındasınız. Dün genel başkanım Meral Akşener ve tüm Parti teşkilatlarımızın katılımıyla İstanbul'da 4. kuruluş yıldönümümüzü kutladık. Sayın Genel Başkanaımız Meral Akşener İyilere seslenerek "Devlet Malına, yetimin hakkına emanetçi olsun.  Emin ve güvenilir siyasetçiler olun. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün açtığı yolda, Gösterdiği hedefe durmadan yürüyeceğimize, Cumhuriyetimizin temel değerlerini korumaya, söz veriyormusunuz?" diye sordu. 

Bizlerde sizlerin adına söz verdiğimizi, namusumuz üzerine söyledik. Ayrıca konuşmasında ülkemiz adına kurtuluş reçetesini açıklayan genel başkanımız. Siyasilere ve sizlere en derin selamlarını iletti." dedi. 

Başkan Arif Demir'in ardından söz alan Belediye Başkanı Burhan Karışık, "İyi Partinin 4. kuruluş yıldönümüne hepiniz hoşgeldiniz. Bizler Millet ittifakı olarak İyi Parti ile beraber inşallah 2023 yılında iktidar olacağımıza cani gönülden inanıyorum. Bu birlik ve beraberliğimizin devam etmesini, bu birlik ve beraberlik ile çok güzel şeyler yapacağımıza inanıyorum. hepinize saygılar sunuyorum." dedi.

İyi Parti Erdek ilçe Başkanlığınca hazırlanan 4. yaşgünü kutlama programı daha sonra üzerinde Genel Başkan Meral Akşener'in bulunduğu doğum günü pastası alkışlarla kesildi. Pastayı kesip çoşkuya ortak olan Millet İttifakı başkanları dana sonra İyi Parti Başkanı Arif Demir ve yönetim kurulu arkadaşlarını kutladılar.



Anahtar Kelimeler: PARTİ KURULUŞUNU KUTLUYOR
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı