İYİ Parti sahaya indi

İYİ Parti sahaya indi

Kontenjan adaylarını açıklayan İYİ Parti Başkan Tolga Tosun ile başladığı ziyaretlerini STK lar ile sürdürdü.

Kontenjan adaylarını açıklayan İYİ Parti Başkan Tolga Tosun ile başladığı ziyaretlerini STK lar ile sürdürdü.

31 Mart'ta yapılacak Mahalli seçimler sürecini ilçe seçim kuruluna teslim ettiği Başkan Uz. Dr. Orhan Can başkanlığındaki Meclis üyesi adaylarını, bugün itibarı ile 1- Ayhan Gürel, 2- Fevzi Özüak, 3- Yavuz Ayaz'dan oluşan Kontenjan isimlerini de tamamlayan İyi Parti Başkan Toşlga Tosun ziyareti ile seçim takvimine start verdi.

Saat 11.00 dolaylarından Belediye'ye gelen Başkan adayı Uz. Dr. Orhan Can önderliğindeki İyi parti grubu önce Başkan Tolga Tosun'u ardından Başkan yardımcıları Aydın Yağar ve Ozan Onur'un ardından Belediye içinde hizmet veren daire birimleri ziyaret edildi.

İYİ'ler hareketinin günün ikinci yarısındaki ziyaretleri ise Kapalı çarşı bünyesinde bulunan Kent Konseyi ve Sivil toplum kuruluşları oldu.

İyi Parti Belediye Başkan adayı Uz. Dr. Orhan Can, 31 Mart seçimlerinden umutlu olduğunu özellikle mübadele göçmeni bir ailenin evladı olarak çalışmayı çok sevdiğini, Belediye seçimlerini kazandıkları takdirde Bandırmalıların yaşam standardını arttıracağını söyledi.

Hareketli günlerin yaşandığı İyi Parti'de meclis üyeliği halen devam eden Müjdat Gündoğdu 2024-2029 meclis listesinde yer alamadığı gerekçesi ile daha önce istifasını veren meclis üyesi arkadaşı Ülkü Eren'den sonra istifa kervanına katıldı.



Anahtar Kelimeler: Parti sahaya
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı