İYİ Partide delege seçimi

İYİ Partide delege seçimi

3 Aralık'ta yapılacak ilçe kongresi için, 27 si doğal, 427 delegenin belirlendiği oylama gün boyu sürdü.

Meral Akşener'in genel başkanlığını üstlendiği İYİ Parti'nin genel seçim öncesi kurultaya gitmek üzere teşkilatlarda öngörülen ilçe kongrelerinin gerçekleşmesi için belirlenen takvim süreci işlerken Bandırma ilçe teşkilatında bugün Delege seçimine gidildi.

5 Aralık'ta yapılacak Bandırma ilçe kongresi için hazırlanan çarşaf liste ile gidilen delege seçiminde 400 delege tespiti yapıldı. Başkan Necmi Sert yaptığı açıklamada 400 delege belirlemesi için seçime gidilirken, yönetim kademesinde bulunan 27 tabi üye ile Bandırma ilçe başkanlığının 427 delege ile 3 Aralık'ta genel kurula gideceğini açıkladı.

İYİ Parti İlçe Başkanlığı tarafından 3 Aralık'ta yapılacak ilçe kongresi için bugün yapılan delege seçimleri genel merkez ratafından da izlendi.

İYİ Parti Genel İdare Kurulu üyesi Hasan Toktaş ile Müberra Çakır'ın yanı sıra Balıkesir İl Başkanlığından görevli divan üyeleri Mehmet Çalık, Osman Kemal Özdemir ve Ömer Yılmazcan gözlemci olarak görev aldıkları delege seçimlerinin demokratik temayüller doğrultusunda yapılmasını sağladılar.



Anahtar Kelimeler: Partide delege seçimi
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı