İyi Parti'de İl Başkanlığı yarışı

İyi Parti

İl Başkanlığına aday olan Özlem Ural teşkilatları dolaşıp projelerini anlatıyor

İYİ Parti Balıkesir İl Başkanlığında 9 Ağustos'ta yapılacak konge için 3 isim arasında süre gelen adaylık yarışı ilçe teşkilatları ziyareti ve projelerin anlatımı ile hız kazandı.

İYİ Parti'nin Balıkesir eksenli förs lany'i Özlem Ural, bugün ekibi ile geldiği Erdek'te düşüncelerini anlattı, teşkilatların desteğini istedi.

Kimyacı Özlem Ural Balıkesir sanayiinde iş kadını olarak faaliyette bulunduğunu, işindeki başarısını siyaset arenasına taşıyarak Meral Akşener'in genel Başkanlığındaki İYİ Partiyi İktidara taşıyıncaya dek mücadelesinden ödün vermiyeceğini söyledi.

Nedim Tuna, Hakan Göre ve kendisinin mücadele verdiği İl Başkanlığı yarışında bugüne dek teşkilat bazında verdiği üyelik, delegelik, İl yönetim kurulu üyeliği, 31 Mart genel seçimlerinde 5. sıra Milletvekili adayı ve 6 Eylül ilçe başkanlığı görevi ile partininin başarısı için mücadele veren Özlem Ural 9 Ağustos'ta Balıkesir il Başkanlığına getirildiği takdirde partisinin vizyonunu arttırmak adına yapacaklarını anlattı.

Ural, her iki rakibine de başarı dileğinde bulunurken, kongrede kendisinin seçilmemesi halinde küskünlük ve dargınlığa mahal vermeksizin mücadelesinin bir nefer olarak devam edeceğini vurguladı.

9 Ağustos'ta yapılacak parti il kongresi öncesinde teşkilatları ziyaret ederek, beklenti ve görüşlerini alan Özlem Ural, Erdek teşkilatında kendisine yöneltilen soruları yanıtlarken kendisine olan öz güveni ile teşkilata umut verdi.



Anahtar Kelimeler: Parti' Başkanlığı yarışı
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli