İyi Parti'den 18 Eylül programı

İyi Parti

İyi parti İl Başkanı Özlem Ural, 20 İlçe Başkanı ile birlikte Erdek'lilerin Kurtuluş coşkusuna katkı verdi.

99. yılında bir birini izleyen Kurtuluş coşkularına parti olarak destek ve katkı verilmesinin son derece önemli olduğunu ifade eden İyi Parti İl Başkanı Özlem Ural, aylık periyodik olarak yapılagelmekte olan Başkanlar koordinasyon toplantısının Eylül ayı takvimini Erdek'e alarak hem Erdeklilerin bu önemli gününe katkı verdi, Hemse yaklaşık 60 kişilik genişletilmiş parti meclisi ile gövde gösterisi yaptı.

İYİler hareketi olarak her daim vatandaşın yanında olduklarını vurgulayan İyi Parti İl Başkanı Özlem Ural, Erdek ilçe başkanlığında gerçekleşen buluşma'da yaptığı açıklama ile Balıkesir'in kuva-i milliye şehri olarak Meclis'te bekleyen İstiklal Madalyasının bir an önce verilmesini istedi.

İyi Parti İl Başkanı Özlem Ural, 99. yılı kutlanan Kurtuluş Bayramlarının 2022 de, 100. yılı kutlanacağını vurgulayarak, "Geldiğimiz noktadan bugünü çok iyi anlamalıyız, bir hilal uğruna canını veren aziz şehitlerimiz ve gazilerimizin bizlerden beklediği budur. Özellikle Kurtuluş mücadelemizde son kurşun atılarak bağımsızlığımızın tescili olan 17-18 Eylül'ün Hürriyet ve bağımsızlığımız açısından nedenli önemli olduğunu unutmamalıyız. Bu anlamda Bandırma'da bulunan sonkurşun anıtının bölgede yapılan "son mehmetler" araştırması ile gün yüzüne çıkartılması, 100. yılda ecdadımıza yakışır bir proje ile Ayyıldıztepe'nin Çanakkale'nin devamı olarak derin tarihimize ışık olacak yapısal kimliğe kavuşması son derece önemlidir. Bizler İYİ parti olarak bu proje ile birlikte yine Şehit aileleri dul ve yetimleri yanı sıra Gazilerimiz ve Gazi ailelerinizin hizmetine sunulacak "Gazi Evi" projesinin yaşama geçmesi en büyük arzumuzdur." dedi.

İyi parti teşkilatı daha sonra Erdek Çarşı esnafının Kurtuluş bayramını kutlayarak İl divanı toplantısının yapılacağı Meclis üyesi İbrahim İlhan'a ait olan Gül Plaj oteline geçildi.



Anahtar Kelimeler: Parti' Eylül programı
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli