İyi Partili kadınların Gönen buluşması

İyi Partili kadınların Gönen buluşması

İyi Parti İl Başkanı Özlem Ural, Genel Başkanlık Kadın Politikaları Başkanı Hatice Kocabozacı ile Partisinin Göney Marmara'da faaliyet gösteren Bayanlar gruplarını Gönen'de bir araya getirdi.

Siyaset arenasında pek alışkanlık olmayan hanımların topuk seslerini Ankara'ya ulaştıran nadir isimlerden İyi Parti Balıkesir il Başkanı Özlem Ural, yorulmak bilmeyen performansının hafta sonu Gönen'de partisinin bayanlar kolları ile yeni bir buluşması oldu.

Ev sahipliğini İYİ Parti Gönen İlçe Başkanlığının üstlendiği ünlü işletme Çoban Et buluşmasında İl Başkanı Özlem Ural'ın yanı sıra, Gönen Kadın Politikaları Başkanı Hatice Kocabozacı, Balıkesir İl Kadın Kolları Başkanı Fisun Ayman, Gönen, Bandırma, Erdek ve Manyas teşkilatların, kadın kolları üyeleri ile bir araya geldiler.

İyi Parti Gönen Kadın politikaları başkanı Hatice Kocabozacı, İyi Parti olarak olası bir erken seçime karşı hazır olduklarını vurgulayarak, bu seçim sattında en önemli etkenin kadınlar olacağını, mutfaktaki yangını en iyi bilen ve yaşayan kadınlar olarak en ücra köşedeki seçmenin ayağına gitmek sureti ile hayatın gerçeklerinin bu olmadığını, İyi parti ile bu dar boğazdan geçerek üretime dayalı, sosyal ve adaletli bir yapılanmayla kısa zamanda perlementer sisteme dönülmesinin zorunlu olduğunu söyledi.

İyi Parti İl Başkanı Özlem Ural ise, İyi parti kadınları olarak Meral Akşener gibi bir lidere sahip olmanın avantajı ile yaşanan ekonomik olumsuzlukların altında ezilen kadınların duygularına tercuman olacaklarını söyledi.



Anahtar Kelimeler: Partili kadınların Gönen buluşması
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli