İyi Parti'nin yeni Başkanı Erdek'te

İyi Parti

İyi Parti yeni il başkanı Özlem Ural, Erdek'te bir dizi temasta bulundu.

Aynı zamanda başarılı bir iş kadını olan Özlem Ural, önceki hafta yapılan il kongresinde rakibine karşın 7 oy farkla İYİ Parti Balıkesir il teşkilatının 2. Başkanı olurken, genel kurulun ardından masaya yatırdığı bir dizi değişim projesini ilçe ziyaretleri ile gündeme taşıdı.

İYİ Parti Balıkesir İl Başkanı Özlem URAL ve bazı Il Yönetim Kurulu üyeleri saat 15.30'da, Erdek Iyi Parti Ilçe Başkanlığımızı ziyareti ile başlayan Erdek programı ilçenin öncelikli sorunu KAPIDAĞ da RES yapımlarında ormanlık alanın talan edilmesi konusu idi.

Partideki bu görüşmeler sonucu Erdek Platformu, Belediye Başkanlığı ve Sivil toplum Kuruluşları ile birlikte hareket edilmesi kararı alındı.
Ural, Saat:16.00  Erdek Belediye Başkanı Hasan Yapakcı' yı Makamında ziyaret ederek ilçemizin sorunları ile ilgili görüşlerini aldı.
Devamında 17.00 da Erdek Kaymakamımız  Abdullah Atakan Atasoy'u makamında ziyaret eden Ural,  Pandemi ile mücadele ve ilçenin diğer sorunlarıyla ilgili bilgi alış verişinde bulunuldu.. 
Il Başkanı Özlem URAL ile Ilçe Başkanı Arif DEMİR bu görüşmelerin verimli olduğunu Balıkesir ve ilçelerinde uyumlu çalışmak için Kamu Kurum ve Kuruluşları ile dirsek temasında olarak sık sık görüşmeler yapacaklarını belirttiler.



Anahtar Kelimeler: Parti' Başkanı Erdek'
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı