İYİLER 24 Haziran´ı değerlendirdi.

İYİLER 24 Haziran´ı değerlendirdi.

Milletvekili Ok, yol arkadaşları ile Bandırma´da buluştu

İyi Parti Milletvekili İsmail Ok, Bandırma ilçe başkanlığına gerçekleştirdiği ziyarette 24 Haziran seçimleri ve sonuçlarını değerlendirdi.

/resimler/2018-7/1/1117332844235.jpg

İsmail Ok:

? Bundan sonraki süreçte hedefimiz teşkilatlarımızla birlikte mahalli idarelerde İYİ Partiyi  temsil etmek ve yerel yönetimlerde  söz sahibi olmaktır?

İYİ Parti ilçe binasında düzenlenen basın toplantısında konuşan Milletvekili İsmail Ok, 24 Haziran seçimlerinde istedikleri sonucu alamadıklarına rağmen, bunu bir başarısızlık olarak ta görmediklerini, ilerideki hedeflerine ulaşmak üzere bir basamak kabul ettiklerini söyledi.

Ok, şunları aktardı:

 ? Partinin kurulmasından 25 Ekim´den bu güne, özellikle bu seçimlerde hiçbir dünyalık menfaat beklemeksizin, hem de hükümetin her türlü baskısına tehditlerine rağmen, ülkemizin bir çok yerinde bıçaklı saldırı, çok gencimizin günlerce komada kalmasına rağmen, engellere ve tehditlere rağmen bu 24 Haziran seçimlerinde fedakarlıkta bulunan bütün arkadaşlarımıza huzurlarınızda teşekkür ediyorum.

24 Haziran seçimlerine gelirsek, Milletin sözünün üzerine söz olmaz. Bizler milli iradeyi savunuyoruz. Halkın iradesine saygımız sonsuz. Ve bu 24 Haziran seçimlerinin, memleketimize milletimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Millet iradesi asla tartışılmaz. Ama bu değildir ki bu seçimler çok adaletli oldu..

Dün itibariyle, İyi partinin İçişleri Bakanlığı´na kuruluş dilekçesi verilmesinin üzerinden tam sekiz ay geçti. Kurulduğu günden bu güne sekiz ay geçen bir parti Türkiye genelinde yüzde 10 oy almıştır. Türkiye Büyük Millet Meclisi ne 43 milletvekili koymuştur. Hedefimizin bu olmamasına rağmen,  başlangıç açısından bunu önemli görmekteyiz.

Biz kısacası bu seçimlerde,  istediğimiz sonucu almamıza rağmen, bunu bir başarısızlık olarak ta görmüyoruz. İlerideki hedeflerimize ulaşmak üzere bir basamak kabul ediyoruz.  Bunu daha ilerlere taşıyacağımızdan hiç şüphemiz yok. Ben keşke Balıkesir´den bir değil, birden fazla vekiller çıkmasını canı gönülden arzu ediyordum. Bundan sonraki süreçte hedefimiz teşkilatlarımızla birlikte mahalli idarelerde İYİ Partiyi temsil etmek ve yerel yönetimlerde söz sahibi olmaktır.

/resimler/2018-7/1/1118229876292.jpg

İlçe Başkanı Necmi Sert´te basın toplantısını açarken yaptığı konuşmada

?24 Haziran tarihinde Türkiye´miz seçime gitti. Bu seçim sonuçlarının vatanımıza, milletimize, ülkemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.?

Erdek İlçe Başkanı Arif Demir ise konuşmasında

?İYİ Parti olarak görünüşte belki çok istediğimiz sonuçları alamadık ancak, şu anda 43 milletvekili ile meclise girmenin büyük başarı olduğunu düşünüyorum. Çünkü bütün baskılar, medyada görünmememiz, etrafta her türlü sıkıntılar, devletten bir maddi kaynak destek olmadan, yapılan bir seçimdi. Bununla birlikte 43 milletvekilimiz ile meclise girdik.  Bunu şimdilik başarı sayıyorum ama gelecekte, daha iyi yerlere geleceğimizi de biliyoruz? dedi.

İYİ Parti Milletvekili adayı Kamil Gültekin Öztürk ise ?Büyük Türk milletinin takdiri karşısında boynumuz kıldan ince. Fakat biz doğru bildiklerimizi söylemeye devam edeceğiz. Ve seçim sürecindeki tempomuzla çalışmaya devam ederek, bunları anlatacağız insanlarımıza. Sonuçların milletimize hayırlı olmasını diliyorum? ifadesini kullandı. Ahmet PESEN



Anahtar Kelimeler: İYİLER Haziran değerlendirdi
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli