İYİ'ler hareketi Beyaz listede kararlı

İYİ

Pazar günü yapılacak İYİ parti il kongresi için başkan adayları büyük bir yarışa girdi

İYİ Parti Balıkesir kurucu il başkanı Nedim Tuna'nın aday olmadığı kongre için Hakan Göle ile Özlem Ural mücadelesi kıyasıya sürüyor.

Pazar günü yapılacak kongre arefesinde son ziyaretlerini gerçekleştiren başkan namzetlerinden Özlem Ural dün Marmara ve Erdek ziyareti ardından final buluşmasını Bandırma'da gerçekleştirdi.

Özlem Ural, İyiler hareketi olarak sürdürülen mücadelede hedef ve amacın İYİ parti bayrağını bir üst noktaya taşıma adına verilen mücadelede kendisinin bir adım önde olduğunu, seveni, sevmeyeni ayırmaksızın tüm partili arkadaşlarının oyuna talip olduğunu açıkladı.

Bandırma'daki İyiler hareketi Özlem Ural destekçileri nuluşmasında konuşan Bandırma İlçe Başkanı Necmi Sert'te  yapılacak Balıkesir il kongresinin İyiler hareketinin cesur yürekli insanlarının parti bayrağını bir üst noktaya taşıma çabasından ibaret olduğunu vurgulayarak "Yanlış algılanmasın, bizler iki aday arasındaki mücadelede o iyi, bu daha iyi gibi bir tercihimiz yok, her iki adayımızda çok değerli kardeşlerimiz, ancak biz İyiler hareketi olarak bu noktaya taşıdığımın başarımızı bir üst noktaya taşıma adına Beyaz liste ile yarışa katılan Özlem Ural'ın daha başarılı olacağına inancımızdan kaynaklanmaktadır." dedi.

İyiler hareketinin Bandırma buluşması daha sonra İl Başkan Adayı Özlem Ural'ın kendisini tanıtması ve yol arkadaşları olarak kendisine destek veren ilçe başkanlarının konuşmaları ve toplantıya katılan delecelerin  sordukları soruların yanıtlanması ile noktalandı.



Anahtar Kelimeler: ' hareketi Beyaz listede kararlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli