İYİ'ler hareketi hedef gösterdi. "Beş, Beş, Beş!..."

İYİ

İYİ Parti Balıkesir İl Başkanlığı bir bir ardına gerçekleştirdiği ilçe kongreleri ile toplum rüzgarını arkasına alarak yapılan açıklamada, olası bir seçime karşı hazır olunduğu, beklentinin ise en az 5 milletvekili olduğu açıklan

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Başdanışmanı Op. Dr. Turhan Çömez, İYİ Parti İl Başkanı Özlem Ural, İl ve İlçe Yöneticileriyle Kepsut, Bigadiç ve Sındırgı İlçe Başkanlıklarına hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. İlçe teşkilatlarından hem ekonomik hem siyasal durumla ilgili bilgi alan Dr. Turhan Çömez, İlçe Başkanlarından arşivlerini sağlam tutmalarını istedi.

İlçe Yöneticileri, yüksek enflasyon nedeniyle tarım ve hayvancılığın günbegün bittiğini, artan mazot, benzin, yem, gübre fiyatlarının çiftçinin belini büktüğünü, artık çiftçiliğin zararına yapıldığını dile getirdi. AKP’li Belediyelerin, yerel yönetimin en büyük sorumluluğu olan şeffaflık ilkesinden uzaklaşmış olduğunu, ne halkla ne de STK temsilcileriyle istişare etmeden karar aldıklarını, halkın rahatı için değil rant için yapılan projelerden rahatsızlık duyulduğunu da Turhan Çömez ile paylaştılar.

Dr. Turhan Çömez, daha önce Bandırma, Gönen ve Susurluk Kongrelerinde dile getirdiği EN AZ "5 İYİ VEKİL" sözünü 3 ilçeye yaptıkları ziyarette de hatırlattı ve bir devrin kapanmasına #AzKaldı ‘ğını, her gün sahalarda olacaklarını, sıkılmadık el, çalınmadık kapı, gidilmedik köy bırakmayacaklarını dile getirdi. İlçelerin AKP’li Belediye Başkanları için de İlçe Başkanlarına özel not bırakan Dr. Turhan Çömez “Koltuklarında titreyerek oturacaklar” dedi. 

İYİ Parti Balıkesir İl Başkanı Özlem URAL da“ Partimizin 5. yaşında, Balıkesir’den 5  Vekilimizi Ankara’ya göndermekte son derece kararlı ve azimliyiz” dedi.



Anahtar Kelimeler: ' hareketi hedef gösterdi. " !..."
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı