İYİ'ler hareketi iftarda

İYİ

İYİ Parti Susurluk teşkilatı "Cesur yürekli İYİ'ler hareketi" iftarında bir araya geldiler

İYİ Parti Teşkilatı Susurluk ilçe başkanlığı partililerine iftar yemeği ikramında bulundu.

24 Nisan Pazar günü akşamı Susurluk Ayran evinde bir araya gelen İYİ'ler hareketinin genişletilmiş iftar sofrasına il Başkanı Özlem Ural'ın da katıldı.

Başkan Özelem Ural'ın yanı sıra İYİ Parti Balıkesir İl Yönetimi kadrosunun da hazır bulunduğu iftar yemeğinde İl Başkanı Özlem Ural İYİ ler hareketinin her geçen gün büyüyerek iktidara yürüdüğünü kaydetti.

Susurluk ilçe Başkanı İsmail Çakır ve ilçe yönetiminin tamamı, İl delegeleri, yapılan ilçe başkanlığı seçimlerinde eski başkan adaylığında İsmail Çakır’a karşı ilçe yönetimi çıkaran Enbiya Bursa ‘da ekibi ile iftarr katılarak İYİ lerin birlik ve beraberlik mesajı verildi.

Kurucular kurulu üyeleri Belediye Meclis üyeleri eski ve yeni, yöneticilerin tamamı katılım sağladığı iftarda  İyi Partili Millet ittifakı Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney iftar yemeğinde daha önceden planlanan Okçugöl mahallesi iftarı olduğundan iyi partilileri kısa bir ziyaret ederek partililerine afiyet olsun dileklerinde bulunarak Okçugöl mahallesi halkının verdiği iftara katılım sağlamak için parti iftarından ayrıldı.

Susurluk İyi Parti de büyümenin onuru ve gururu içerisinde çalışmalarına devam ettiğini belirten Susurluk İlçe Başkanı İsmail Çakır seçim startlarını bu akşam itibari ile verdiklerini tüm üyelerinin ve Susurluk halkının ile bütünleşerek büyüdüklerini ve 2023 seçimlerinde önce genel seçimlerde daha sonra da Yerel seçimlerde Susurluk’ta başarılı olacaklarını beyan ederek Susurluk ta başarı demek Türkiye genelinde başarı demektir ve iktidar bizim olacak başarmaya az zaman kaldı elbirliği ile alnımızın akı ile çıkacağız mesajını verdi.

İl başkanı Özlem URAL ‘da yaptığı konuşmasın da başarıyı yakalamanın yolu Susurluk’la başlar bunu siz sevgili Susurluk’lular Millet ittifakı olarak başardınız yine de başaracaksınız dileğinde bulundu. Daha sonra çay ve kahve sohbetleri ne dalarak iftar yemeğinin çok olumlu bir netice bıraktığını katılımcılar bu birlikteliği sağlayan ilçe başkanı ve yönetimine teşekkür ederek dağılım sağladılar.  İbrahim PAMUKÇU Susurluk



Anahtar Kelimeler: ' hareketi iftarda
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı