İyiler hareketi Narlı'da

İyiler hareketi Narlı

Akşener, selamını götürdükleri her yerde büyük ilgiyle karşılanıyorlar.

İYİ Parti Erdek ilçe başkanlığı erken sezon yaşayan Erdek'te 7/24 mesai veriyor. Arif Demir Başkanlığındaki İyi parti Erdek teşkilatı, beraberinde  Kadın politikaları ile birlikte hafta sonu Narlı ziyaretinde bulunuldu.

Girdikleri iş yeri, çaldıkları konut kapısında Genel başkan Meral Akşener'in selamıyla geldiklerini açıklayan İyiler hareketine gösterilen teveccüh, iktidara yürüyen İyi partililerin umutlarını arttırıyor.

İyi Parti Erdek İlçe Başkanı Arif Demir, gerçekleştirdikleri programların konut, işyeri, bağ, bahçe ayırmaksızın sürdüğünü, özellikle Genel Başkan Meral Akşener'in selamıyla öaldıkları her kapıda karşılaştıkları tebessüm ile umutlarının dahada çoğaldığını söyledi.

Başkan Arif Demir, "Toplumsal bir aymazlığın içinde patlama yaşıyoruz, milletimiz çok zor günler geçiriyor, herkesin kendi içinde yaşadığı farklı problemler var, ancak geneline bakıldığında tüm kötülükleri anası bir türlü önlenemeten enflasyon canavarı, hiç kimse geliri ile giderini denk edemiyor... Piyasa belirsizliği insanların gözündeki son umut ışığınıda söndürmüş, İşte bu noktada sayın Genel Başkanımız Meral Akşener'in topluma verdiği mesajlar biz teşkilatlar tarafından en ücra köşedeki vatandaşa dokunarak, umutsuzlukların yaşanacak ilk seçimde gidereceklerini anlatıyoruz"dedi. 



Anahtar Kelimeler: İyiler hareketi Narlı'
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı