İYİ'ler hareketine katıldı

İYİ

İYİ Parti ilçe Başkanı Necmi Sert, Dr. Ayşegül Özdemir'in üyelik kaydını yaptı, parti rozetini taktı.

Kurucu ilçe Başkanı olarak atıldığı siyaset arenasında, ortaya koyduğu bireysel aksiyon ile kısa zamanda partisi DEVA'yı, Bandırma siyaset arenasının merkezine taşıyan Dr. Ayşegül Özdemir, parti içi bireysel kaygılar nedeni ile görevden alınmasını yaptığı bir basın açıklaması ile deklare etmiş, DEVA'nın topluma yönelik DEVA olma noktasında kurucu ilçe başkanlığının arkasında duraramakla suçlayıp, demokrasi zafiyeti yaşanan DEVA'nın önce kendisine deva olması gerektiğini ifade etmişti.

Bu açıklama sonrası siyasete ara veren Dr. Ayşegül Özdemir, İYİ Parti Bandırma ilçe Başkanlığının, parti saflarına katılma önerisi ile bir kez daha gündeme geldi.

Dr. Ayşegül Özdemir'in Erdek'te faaliyet gösteren işyeri şubesi "Bandırma Fizyoterapati" ye gelen Başkan Necmi Sert, hazırlanan üyelik formu ile resmen İYİ partiye girişini gerçekleştirdi.

Dr. Ayşegül Özdemir'e parti rozeteni takarak "Hayırlı olsun" temennisinde bulunan Başkan Necmi Sert, "Siyaset dünyası fikir ve özgürlüklerinin sörf yaptığı bir dünyadır, önemli olan fikriyle, mücadele gücünü birleştirip inandığı dava uğruna çabanın esirgenmemesidir. Biz sayın Ayşegül Özdemir'i siyaset dünyasına adım attığı günden beri tanıyoruz. Seviyeli, hoşgörülü, inandığı doğruların arkasında çizgisinden taviz vermeyerek kanaat önderliğini başarıyla yürütmüş bir arkadaşımız. Gelinen noktada bugün bizimle çalışmak istemesi son derece sevindiricidir. Siyasi partiler birilerinin arka bahçesi değil, fikir, emek ve gönül insanlarının yaşadığı ülkesinde huzur, refah ve sağlıklı gelecekler hazırlamaya talip olmuş kurumlardır. Bizde İYİ parti olarak Bandırma'da kuruluşunu yapıp bayrağını taşıdığımız partimizi önce ilçemizde, sonra ilimizde, daha sonra'da yurt sattında iktidara taşımak adına mücadele vermekteyiz. Davamız "Az olalım biz olalım değil, çalışarak, üreterek kazanalım ve adil ve adaletle paylaşalım" dır. dedi.

İYİ Parti üyelik teskiyesini imzalayarak partiye girişi yapılan ve rozeti takılan Dr. Ayşegül Özdemir ise siyaset arenasında davaya inanmanın, pozetif ayrımcılıktan uzak, toplumun her kesimine kucaklayan fikir ve enerjiyi iktidara taşıyacak kadroların el ele, omuz omuza olması ülke ve insanı adına beklenen bir hasret olduğunu vurguluyarak, "İnanıyorum ki, bu inançla yola çıkan İYİ partimiz, Cesur lider Meral Akşener'in önderliğinde ve ilk genel seçimlerden iktidar olarak çıkıp, sağlıktan, adaletten, ülke refahından soyutlanan insanlarımızı huzur ve güvene kavuşturmakdır. Allah utandırmasın."  dedi.



Anahtar Kelimeler: ' hareketine katıldı
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı