İyiler hareketine umut veren katılım

İyiler hareketine umut veren katılım

İYİ Parti Erdek İlçe Başkanı Arif Demir: “Üye sayımız sürekli artıyor”

İYİ Parti Erdek İlçe Başkanı Arif Demir, gündemi değerlendirdi.

Emekli jandarma komutanı olan Demir, Rusya’nın, Ukrayna’ya operasyonunu değerlendirirken, “Savaşlar, yıkımdır. Bu operasyonun da iyice büyümeden, savaşa dönüşmeden sona ermesini diliyorum” dedi.

ÜYE SAYIMIZ SÜREKLİ ARTIYOR

Erdek’teki İYİ Parti üyelerinin sayısının her gün arttığına dikkati çekerek, Erdeklilere teşekkür eden Demir, şunları aktardı:

“Her gün en az 2-3 yeni üye kaydediyoruz. Şu andaki üye sayımız 600’ün üzerinde bulunuyor. Bu üyelerimizin 241’ini kadınlar oluşturuyor. Partimizin genel politikası gereğince kadınlarımıza ayrı bir önem veriyoruz. Önümüzdeki günlerde üye sayımızın daha da artacağına inanıyoruz. Çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Her hafta 4-5 mahalleyi ziyaret ederek, vatandaşlarımızla görüşüyoruz.”

Aralarında partilerinin de bulunduğu 6 siyasi partinin genel başkanının, “Güçlendirilmiş parlamenter rejim” için bir araya geldiğine işaret eden Demir, “Demokrasilerde çoğunluk değil, çoğulculuk önemlidir. 6 siyasi partinin genel başkanları, 28 Şubat’ta bir deklarasyon ile kamuoyunun önüne çıkacaklar. ‘Millet İttifakı’nın, önümüzdeki dönemde iktidara gelerek çok başarılı hizmetler vereceğine inanıyorum” diye konuştu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in, önümüzdeki dönem, Çanakkale programı kapsamında Erdek’i de ziyaret edeceğini yineleyen Demir, “Bildiğiniz gibi, geçen yıl, genel başkanımızın Erdek ziyareti, Suriye’de 35 askerimizin şehit olması nedeniyle ertelenmişti. Ancak önümüzdeki dönem, genel başkanımızı Erdek’te ağırlayacağız” dedi. ÖNDER BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: İyiler hareketine veren katılım
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı