İYİ´lerde mola yok

İYİ´lerde mola yok

İYİ Parti Erdek İlçe Başkanlığı, bayram ziyaretlerini sürdürdü.

İYİ Parti Erdek İlçe başkanlığı hafta sonu tatili ile birleştirilip 9 gün süren uzun bir bayram tatili dolayısı ile birçok kurum ve kuruluşlar ile bayramlaşma olanağı bulunamadığı için, ziyaretlerini bu günlerde gerçekleştirerek çalışma gündemini mola vermeden sürdürüyor.

/resimler/2019-6/18/2019357091902.jpg

Erdek İyi Parti İlçe Başkanlığı bugün Ziraat Odası Başkanı Haluk Özgör, Şoförler Odası Başkanı Aydın Tekin ve Çiftçi Mallarını Koruma Başkanı Mahmut Kaplan´ ı makamlarında ziyaret ederek Erdek ve kırsalını ilgilendiren güncel konularla ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu.

/resimler/2019-6/18/2021013812404.jpg

Ziyaretlerde sektörel konulara değinilip, yayarlı fikirlerin paylaşılması ile gerçekleşen Bayramlaşmalar her anlamda rararlı oldu.

İYİ Parti ilçe başkanı Arif Demir, "Halkımızdan, Meslek Odalarından ve Sivil Toplum kuruşlarından kopuk yaşamamak için ziyaretlerimizi sık sık südürüyoruz. Çiftçi Mallarını Koruma Başkanımızın Zeytin ilaçlanması için ilaçlama Kooperatifinin Kurulmasına ihtiyaç olduğunu, bunun için tüm kurulardan bu yönde adım atmalarının Erdek için faydalı olacağını beyan etmesi üzerine siyaseten bize düşecek bir görev olduğunda üreticimizin yanında olduğumuzu beyan ettik. Ziraat Odası Başkanı Haluk Özgör´ün ifadelerinde ise Gübre, ilaç ve tarımla ilgili kullanım malzemelerinin, piyasanın altında çok düşük maliyetle çiftçilere ulaştırıldığının öğrenilmesi de çiftçilerimiz acısından sevindirici bir uygulama olduğunu gördük. Ulaşım hizmetlerinde gerek yolcu taşımacılığı, gerekse yük ve eşya taşımacılığında girdi maliyetlerinin kazancı alıp götürdüğü bir süreçte taşımacılık ile ilgili sevindirici bir haber alalamak bizide üzdü." diyen İYİ Parti İlçe Başkanı Arif Demir, toplumla barışık olmak, uzlaşmacı ve paylaşımcı nolmak, katma değer üreten esnaf-sanatkar ve üreticileri desteklemek iyi partinin ön koşulu olduğunu, yaz sezonu anlamında turizm ve turizm işletmeleri ile süre gelen koordinasyon çalışmalarını, yaz sonu kırsal alanda üreticinin sorunlarını ve çözüm beklentilerini, dinleyerek devam edeceklerini söyledi.

 /resimler/2019-6/18/2031582575172.jpg



Anahtar Kelimeler: lerde mola
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı