İYİ'LERDEN, "BÜYÜYORUZ, BAŞARACAĞIZ" BULUŞMASI

İYİ

ÖZELM URAL BAŞKANLIĞINDAKİ İYİ PARTİ İL BAŞKANLIĞI, GENİŞLETİLMİŞ İL DİVANI İLE TEŞKİLATI BALIKESİR'DE BİR ARAYA GETİRDİ.

Balıkesir İYİ Parti İl Başkanlığı Balıkesir Tuna Plaza Royal Salonunda düzenlediği genişletilmiş il divanında, tüm İl ve İlçe yönetimlerinin bir araya gelmesini sağladı.

Belediye Meclis üyeleri ve Gençlik Kolları yönetimlerinin de katıldığı "BÜYÜYORUZ, BAŞARACAĞIZ" Temalı yemekli buluşmada Bandırma, Manyas, Gönen, Marmara ve  Erdek İlçe Başkanlığı yönetim kurulu ve belediye meclis üyeleri yanı sıra gençlik ve kadın kolları da hazır bulundu.
Balıkesir Tuna Plaza Royal Salonunda gerçekleşen genişletilmiş il divanında ülkenin iyi yönetilemediği, İYİ Partinin ülkeyi yönetecek kadroların hazır bulunduğu, ilk genel seçimlerde İYİ Partinin iktidara geleceği vurgulanarak, Balıkesir teşkilatları olarak daha çok çalışarak tüm il ve ilçelerin en ücra köşesine kadar uzanarak dokunmadık, temas edilmedik hiçbir vatandaşın kalmayacağı vurgusu yapıldı. 
"İyi Parti kadrolarıyla beraber İKTİDARA yürüyor,  Bu günlerde birlik ve  beraberliğin ne kadar değerli olduğunu,
hangi şartlarda nerelerden nereye geldiğimizi de çok iyi biliyoruz. Birlik beraberlik içerisinde çok çalışarak başaracağız."  denildi.
İyi Parti Balıkesir İl Başkanı Özlem Ural, daha sonra geceye katılan başkanları çalışmalarını motive eden plaket verdi.



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli