İzmir`de toplanıyorlar

İzmir`de toplanıyorlar

İzmir`de yaşayan Bandırmalılar, 11 Ekim`de toplanıyor.

İzmirde yaşayan Bandırmalılar dernek çatısı altında gerçekleştidikleri sosyal ve kültüren etkinliklerinin bir yenisini 11 Ekim`de gerçekleştiriyor.

İzmir, Bandırmalılar derneği Başkanı Atila Öktem uzun bir aradan sonra kapsamlı bir birliktelik için bir araya geleceklerini, bu beraberlikte Bandırma`dan da önemli katılım beklediklerini söyledi.

Öktem, İş, Sanat, Bürokrasi kanadı yanı sıra önemli noktalarda Bandırmalı asker ve akademik karıyerin bulunduğu İzmir`de dernek çatısı altında gerçekleştirdikleri bütünleştirici organizasyonlarla hemşehrilik duyguları içinde yaşamsal çözümsüzlüklere çözüm ürettiklerini söyledi.

Öktem, özellikle metropol kentlerde yaşanan sıkıntıların ancak böylesine birlik, bütünlük ve dayanışma içinde bulunulduğu zaman çözüme gidildiğini vurgulayarak, ``İzmir, Eğitimden, sağlığa, askeri vazifeden, ticarete Bandırma`nın komşu kapısı oldu. Bu anlamda oluşturduğumuz dernek bütünlüğü, büyük şehir kargaşası içinde hemşehrilerimize yol haritası oluşturmaktadır.`` dedi.

İzmir, Bandırmalılar Derneği Geleneksel dayanışma gecesi balosu 11 Ekim Cumartesi saat 19.00 Konak İş Bankası Sosyal tesisi İzmir



  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı