İzzet Ağa Vadiye veda ediyor.

İzzet Ağa Vadiye veda ediyor.

Bandırmalı aktör Erol Tezeren Kurtlar vadisine 150.bölümde veda ediyor.




Bandırmalı aktör Erol Tezeren Sağır Oda`dan sonra, Kurtlar vadisinede 150.bölümde veda ediyor.

Show Tv de yayına başlaması ile birlikte, Tüm zamanların en fazla izlenilirlik oranına yükselen Kurtlar vadisi dizisinin son 50 bölümünde rol alan Bandırma lı Aktör Erol Tezeren (İzzet Ağa) vadiye veda ediyor.

Televizyon kanallarının izlenilirliğini arttırmak amacı ile satın almak üzere sıraya girdikleri Kurtlar vadisi dizisi şu anda TNT televizyonunda 149. bölümünü yayına sunmak üzere.

Kurtlar vadisinin önemli karakter oyuncusu Erol Tezeren (İzzet Ağa) 100.cü bölümden itibaren katıldığı Vadide kısa zamanda vazgeçilmez karakterlerin arasında yer aldı.

Daha önceki Televizyon dizilerinden Sağır Oda C15 başkanı Nejat rolünü başarıyla üstlenen Erol Tezeren bu kez Kurtlar vadisine veda ediyor.

Tezeren Kurtlar vadisine veda etmesine ilişkin Bandırma Manşet'e yaptığı açıklamada Vadi ile 50 bölümlük antlaşma imzaladığını, Dolayısı ile 150.bölümde senaryo gereği dizideki rolünün bitirilmesi gerektiğini söyledi.

Tezeren Bandırma'lı eş ve dostlarına selam ilettiği mesajında kısa bir süre önce Erdek'teki evinin soyulduğuna ilişkin gazete haberi üzerine bir çok dostunun kendisini aradığını ancak, Haberin bir yanlış anlaşılmadan kaynaklanması üzerine İstanbul olması gerekirken sehven Erdek yazılmış olduğunu hatırlattı.




Kurtlar Vadisi dizisine 100.bölümden itibaren katılan Erol Tezeren (İzzet Ağa) başrol oyuncusu Necati şaşmaz (Polat Alemdar) oluşan ağabey- kardeş ilişkisi 50 bölümlük çekimlerde sıkı bir dostluğa dönüştü.



Gürkan Uygun( Memati) soğuk şakaları hiç bitmez, İzzet Ağasına olan sevgisi, silahına olan tutkusuyla eşdeğerdir.



Kenan Çoban (Abdülhey); İzzet Ağasına olan sevgisini her fırsatta dile getiren dizinin sevilen karakteri Abdülhey ağasından ayrılacak olmasının burukluğunu yaşıyor.



Ebru Kocaağa (Dicle) Vadide İzzet Ağa`nın eşi rolünü üstlenen Dicle`de Ağanın dizideki sözleşmesinin sona ermesi nedeniyle ayrılacak olmasından üzüntülü.



Kurtlar vadisi devam ettikçe İzzet Ağa`dan hep söz edilecek.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli