Jandarma kuş uçurtmuyor

Jandarma kuş uçurtmuyor

Jandarma Bigadiç, kırsal Esenli Mahallesinden çalınan 37 koyun Bandırma kırsal Çakıl mahallesinde buldu.

Önceki gün saat:16.00 sıralarında Bigadiç İlçe Jandarma Komutanlığına müracaat eden Ş.D.  26.08.2022 tarihinde Bigadiç İlçesi Esenli Mahallesi arazisinde (400) adet koyununu otlatırken bu koyunlardan (37) adedinin çalındığını ihbar etti.

Çalınan hayvanlarının bulunması ve hırsızlık yapan şahıs ve şahısların yakalanması amacıyla yapılan şikâyet üzerine harekete geçen Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca görevlendirilen asayiş timleri ve JASAT ile birlikte olay yeri ve çevresinde yapılan detaylı araştırma ve istihbari çalışmalar sonucunda; hayvanları Bigadiç ilçesi Güvemçetmi mahallesinde ikamet eden D.U. isimli şahsın çaldığı aynı gün Balıkesir İl Merkezinde ikamet eden Ö.T. isimli şahsa (30.000) TL karşılığında sattığı ve aynı gün koyunların el değiştirerek bu kez Bandırma’da kırsal Çarık mahallesinde ikamet eden Fatih T. isimli şahsa satıldığı tespit edildi.

 Çalınan küçükbaş hayvanların bulunması amacı ile görevlendirilen JASAT ekibi, 26.08.2022 tarihinde çalınan koyunlar Fatih T. isimli şahsın hayvan ağılında buldu ve koyunların sahibi Ş.D.’ye teşhis ettirilerek (37) adet küçükbaş hayvan eksiksiz olarak kendisine teslim edildi.

Adli makamların talimatıyla olayla ilgili olarak Jandarma olaya adı karışan D.U. , Ö.T. ve Fatih T. isimli şüpheliler hakkında yasal işlem başlattı.



Anahtar Kelimeler: Jandarma uçurtmuyor
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı