Janti Erhan yine ezberi bozdu

Janti Erhan yine ezberi bozdu

Eşine doğum günü sürprizi olarak kumsalı kapattı

Bandırma´da sağlık teşkilatının sevilen isimlerinde Janti Erhan Met yine yaptı yapacağını.

Her yaptığı hareket olay olan Erhan Met 39. Yaşına basan eşi Reyhan hanım için hazırladığı kutlama programı Erdek Cuğra sahilinde görenlerin hayran bakışlarına neden oldu.

Erhan Met, Kıraça restaurant´ta kumsala hazırlattığı kişiye özel otağ ´da eşi için hazırlattığı gündeme damgasını vurdu.

Aileye mahsus özel gece eşi Reyhan, oğulları Batuhan ile gelen Janti Erhan Met, sevgi, saygı ve hoşgörü mesajları ile çevresine pozitif enerji yayarak gelen Erhan Met, istendiğinde sıradan bir çalışanında sevgi, hoşgörü ve güzellikleri paylaşarak çoğaltılabileceğini kanıtladı.

Kırmızı halılardan gelinen aileye özel otağ´da mumlar yandı maytaplar atıldı, havai fişekler akşam karanlığında kumsalı aydınlattı.

 ?Nefesim? dediği eşini söylemden öte geçerek reeldeki uygulaması ile duygulandıran Erhan Met´e Kıraça restaurant´ta kayıtsız kalmadı.

İşletme çift garson ile pervane olduğu Met ailesine sıra dışı hizmet vermek adına büyük çaba sarf ederken, sahilde yürüyüş yapanlar sıra dışı görsellik karşısında ilk şaşkınlıklarını atmanın ardından selfi yaparak bu özel anı kendi anılarına taşıdı.

Bandırma Manşet ailesi olarak Erhan & Reyhan Met ailesine sağlıklı uzun ömürler dileriz.



Anahtar Kelimeler: Janti Erhan yine ezberi bozdu
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli