judocu Ceyda Bilgiç´i ödüllendirdi.

judocu Ceyda Bilgiç´i ödüllendirdi.

Kırcı;"Sıkıyönetim literatürümüzden çıkıyor.?

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) nin Etibor Misafirhanesinde düzenlediği toplantıda konuşan Balıkesir Milletvekili Meclis Divan Kâtibi Sema Kırcı, Sistemin Cumhurbaşkanının elini kolunu bağladığına dikkati çekerek. Bu millet kavgalara bir son verilecek. Bu anayasa değişikliği ile artık koalisyonlar tarih oluyor. Bu anayasa değişikliği ile darbeler literatürümüzden çıkıyor. Sıkıyönetim literatürümüzden çıkıyor.? dedi.

/resimler/2017-3/30/0912407638802.jpg

AK Parti Balıkesir Milletvekili Meclis Divan Kâtibi Üyesi Sema Kırcı, toplantıya katılan Sivil toplum örgütleri temsilcilerine, muhtarlara ve partililere Almanya´da bilgilendirme toplantılarının nasıl iptal edildiğini anlattı. Kırcı,? Biz Türkiye´de referandum yapıyoruz Almanya´yı bu kadar kaygılandıran neydi. Yılmadık bir-çok evde vatandaşlarımızın katılımıyla toplantılar yaptık.

Kendisinin de gurbetçi bir babanın kızı olduğunu belirten Kırcı: ?Ben de 60´lı yıllarda ekmek parası için Almanya´ya gelen ve uzun yıllar Almanya´da çalışan bir babanın kızıyım. Frankfurt doğumluyum, bir gurbetçi çocuğuyum. Bu nedenle Almanya ziyaretimiz benim için özel bir anlam taşıyordu. Babamın tahta bavuluyla geldiği bir ülkeye yıllar sonra Milletvekili olarak gitmek çok farklı bir duygu yaşatıyor. İlk andan itibaren engellemelerle karşılaşsak da verimli bir program gerçekleştirdik.

AK Parti Genel Merkez Dış İlişkiler Başkanlığı ve Avrupalı Türk Demokratlar Birliği (UETD) tarafından düzenlenen program, Almanya´da yaşayan Türklere Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi´ni anlatmak amacıyla gerçekleştirildi.

Ziyaretin ilk durağı Bremen´de uçaktan indiği anda bazı engellemelerle karşılaştığını dile getiren Kırcı: ?Bremen´de ilk olarak UETD şube binasını ziyaretimiz engellendi. Bina önüne geldiğimizde bir polis aracının kapının girişini kapattığını gördük. Anladık ki benim UETD şubemizi ziyaretime ve orada bizi bekleyen kardeşlerimizle buluşmamıza izin verilmeyecek. Bunun üzerine biz buluşmalarımıza ev ziyaretleri ile devam ettik. Daha sonra, planladığımız ve duyuruları yapılan kapalı salon toplantımız iptal edildi.

/resimler/2017-3/30/0913195331050.jpg

"Gurbette bayrağımızın altında en güzel İstiklal Marşını okudum." dedi.

1960-1980 darbelerinin neler getirip, neler götürdüğünü özetleyen Sema Kırcı, Bu sistemin Cumhurbaşkanının elini kolunu bağladığına dikkati çekerek. Bu millet olmayacak birini başına getirmez.? İfadesini kullandı.

Bandırmalılara müjdeli haberlerde veren Kırcı, Bandırma Devlet Hastanesi´ne en kısa zamanda ek bina yapılacağını, ihalenin bittiğini, buraya hayati bölümler yapılacağını, amaçlarının büyük bir hastane yapmak olduğunu ama bir süre daha beklenilmesi gerektiğini vurguladı. Yeni Ağız ve Diş Sağlığı merkezinin de yolda olduğuna dikkati çeken Kırcı. Şunları söyledi:

?Paşakonak Mahallesi´nde bulunan Kültür Merkezi inşaatının başlaması an meselesi. Kapalı spor salonunun yapımı ile ilgili çalışmalar sürüyor. Komşu ilçemiz Erdek´e doğal gaz geliyor. Hükümetimiz nüfusu 20 binin üzerinde olan ilçelere doğal gaz getirilmesi projesini başlattı. Erdek için hemen temasa geçmiştik o da programa alındı. Erdek´e hayat gelmesi demek Bandırma´ya da hayat gelmesi demek bunlar güzel şeyler. Her şey iyi olacak biz ona inanıyoruz.?

/resimler/2017-3/30/0914492942381.jpg

Milletvekili Sema Kırcı Türkiye ikincisi olan judocu Ceyda Bilgiç´i altınla ödüllendirdi

Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı Aile Sofrası adı altında düzenlenen gecede, 24-26 Mart 2017 tarihleri arasında, Kırşehir ilinde yapılan Liseler Gençler Türkiye Judo Final Müsabakalarına katılan ve Türkiye ikincisi olan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü sporcularından Ceyda BİLGİÇ´i altın ile ödüllendirdi. Ceyda Bilgiç Türkiye genelinde yapılan müsabakaya, il eleme müsabakalarında il 1.si olan sporcular katıldı. Bölge müsabakası yarı final Denizli´de yapıldı. Orada da Türkiye´de 4 bölgede yapılan elemelerde ilk üçler finale gitme hakkı kazandı. Ceyda Bilgiç, elemede 1. , Yarı finalde Denizli´de 2., finalde Kırşehir´de Türkiye 2.si oldu. Bandırma Ayyıldız Anadolu Lisesi öğrencisi olan Ceyda 52 kg.da mücadele etti. Kırcı, sporcumuzu ve çok büyük emeği olan Judo antrenörümüz Erdinç BİLGİÇ´i tebrik etti. Ahmet PESEN



Velutsan Maduru
30.03.2017 16:09:59
Afiyet Olsun...

  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli