Kabristan Bayram ziyaretine hazırlandı

Kabristan Bayram ziyaretine hazırlandı

Bayram süresince Haydar Çavuş camii önünden kabristana özel otobüs seferleri düzenlendi








ŞEHİR MEZARLIĞI BAYRAMA HAZIR

Bandırma Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından Ağustos ayı başında Kent Mezarlığında başlatılan temizlik çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde kuru otların ve çalıların oluşturduğu olumsuz görüntülerin önüne geçmek amacıyla başlatılan çevre düzenleme çalışmalarında son aşamaya gelinirken Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Mirza devam eden çalışmalara incelemelerde bulundu.



Vatandaşlarımızın rahatlığını amaçlıyoruz.


Mirza, ekiplerin ara vermeden çalışmalarını sürdürdüğünü belirterek vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı boyunca gerçekleştirecekleri ziyaretlerde daha sağlıklı ve temiz bir çevre oluşturmayı amaçladıklarını söyledi. Mirza: Mübarek Ramazan Ayının son günlerini yaşıyoruz. Ramazan Bayramımıza az bir zaman kaldı. Bizde şu anda Şehir mezarlığında bayrama hazırlık çalışmalarını incelemelerde bulunuyoruz. Ekiplerimiz temizlik ve çevre düzenleme çalışmalarını yerine getiriyorlar. Amacımız bayramda vatandaşlarımız rahatlıkla buraya gelerek ziyaretlerini yapabilmeleri için bütün tedbirleri alıyoruz”



Bayramda Şehir Mezarlığına otobüs seferleri…


Ayrıca Bayram günü Bayram namazından itibaren iki adet otobüsümüz Haydar Çavuş Camiinin önünden hareket ederek akşam saat 5'e kadar seferlerimiz olacak. Arzu eden vatandaşlarımız bu hizmetten faydalanabilir” dedi.

Kent mezarlığında incelemelerde bulunan Başkan Yardımcısı Mirza, yakınlarını kaybeden vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti.







Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli