Kadın-Der’den “yaza veda” kahvaltısı

Kadın-Der’den “yaza veda” kahvaltısı

Bandırma’da bulunan Kadınlar Derneği(Kadın-Der), üyelerine “yaza veda” kahvaltısı verdi.

Bandırma’da bulunan Kadınlar Derneği(Kadın-Der), üyelerine “yaza veda” kahvaltısı verdi.

“Çamlık Kafe”de gerçekleşen kahvaltıda konuşan dernek başkanı Esen Ersoy, 7 kişiyle kurdukları derneğin üye sayısının bugün 150’ye yükseldiğini belirtti.

Derneklerinin hiçbir siyasi kuruluşun veya kurumun güdümünde olmayıp siyaset üstü hizmet verdiğinin altını çizen Ersoy, şunları söyledi:

“Derneğimiz bünyesinde halen hukukçu, doktor ve iki pedagog hizmet veriyor. İş arayan kadınlara destek vermeye, öğrencilerin ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyoruz. Bugüne kadar bize başvuran hiçbir kadınımızı geri çevirmedik.”

3 YASAĞIMIZ VAR

Derneklerinde üç yasak bulunduğuna işaret eden Ersoy, şöyle konuştu:

“Bu yasakların ilki egodur. Bizde hiç kimse, diğerlerinden üstün değildir. İkincisi arabozuculuktur. Üçüncüsü ise derneğimiz çatısı altına siyasi görüşleri sokmaktır. Bu yasaklara uymayanlar, 24 saat geçmeden dernek üyeliğinden çıkarılır.”

4 KOMİSYONUMUZ ÇALIŞIYOR

Ersoy, çalışma komisyonları hakkında da şu bilgiyi verdi:

“Dört çalışma komisyonumuz var. Bu komisyonlarımız, sosyal yardım komisyonu, kültür-sanat komisyonu, öğrenci ihtiyaçları komisyonu ve acil erzak komisyonundan oluşuyor.”

KURSLAR HAKKINDA AÇIKLAMA

Kadınlar Derneği Başkanı Esen Ersoy, geçen yıl öz savunma teknikleri ve öfke kontrol kursları verdiklerini belirtti. Ersoy, bu yıl ise kadın halk dansları, kadınlar korosu, kadınlar tiyatrosu ve el sanatları kursları açacaklarını açıklayarak, kurslar için başvuruları beklediklerini sözlerine ekledi.  ÖNDER BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: Kadın-’ kahvaltısı
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı