Kadın aday farkı

Kadın aday farkı

Yerel yönetim seçimleri çalışmalarını yoğunlaştıran AK Parti A. Adayı Oya Yücel tempo arttırdı.

Yerel yönetim seçimleri çalışmalarını yoğunlaştıran AK Parti A. Adayı Oya Yücel tempo arttırdı.

Bandırma’da Bankacılık ve İlk görev yapan Kadın muhtar olmasının yanı sıra, Belediye meclis üyeliği ile daima ön planda olan tanınan Oya Yücel AK Parti den Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladıktan sonra İş dünyası, STK’lar ve gerek merkez gerek kırsal mahallelerde vatandaşlarla bir araya geliyor.

 İlginin yoğun olduğu Yücel’in hızına yetişmek mümkün değil.

Oya Yücel 26 Aralık Salı günü BANSİAD ve Ekonomi Gazetesi ile birlikte organize edilen “Cumhuriyetin 100. Yılında Tarım, Ticaret ve Girişimcilik Ekosistemi” paneline katılım gerçekleştirdi, BANSİAD Başkanı Funda Dedeoğlu, Ekonomi Gazetesi Genel Koordinatörü Vahap Munyar, Ekonomi Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Güldağ ve Piri Reis üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erhan Aslanoğlu ile bir araya geldi,

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi İnsan Hak ve Hürriyetleri Topluluğu bünyesinde gerçekleştiren ve Prof. Dr. İsmail Şahin, Doç. Dr. Ahmet Güven, Doç. Dr. Fatih Zengin’in katıldığı “Dünden Bugüne Filistin” başlıklı panele katıldı.

Ardından; Şehit ailesi ziyareti yaptı. 17 Eylül Mahallesinde Şehit Ramazan Kocadağ’ın babası İbrahim Kocadağ ve ailesini ziyaret etti. 

“Vatan, Millet ve Bayrak uğruna canını feda eden tüm aziz Şehitlerimizi rahmet ve minnet ile anıyorum.” dedi.

Oya Yücel günün akşam kısmında ise İhsaniye mahallesinde hazırlanan Halkla iç içe programına katılarak birçok vatandaşla bir araya geldi



Anahtar Kelimeler: Kadın farkı
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı