Kadın Cinayetlerine öfke dinmiyor

Kadın Cinayetlerine öfke dinmiyor

Hazal Alpyörük'ün hunharca katledilmesi Kadın Dayanışması Platformu Bileşenlerin öfkesini dindirmiyor.

Önceki gün Hacıyusuf Mahallesi Levent Caddesi, 51 numaralı apartmanda birlikte yaşadığı arkadaşı Kadir Meşe tarafından katledilen Hazal Alpyörük'ün trajik yaşam kaybı Bandırma'da kadın hareketinin gücünü bir kez daha öne çıkarttı.

Bandırma'da faaliyet gösteren Sivil Toplum kuruluşları, Siyasi parti temsilcileri, Kadın Dayanışması Platformu bileşenleri tarafından oluşturulan tepki, protestosu için Kadınlar bu akşam yine Cumhuriyet alanındaydı.

Saat 18.00 de onlarca kadının saygı duruşu ve alkışla protestosu, meydanı inletti. Kadın konuşmacıların istanbul sözleşmesinin yürürülükten kaldırılmasına ilişkin tepkilerine, Başkan Av. Tolga Tosun'da destek verdi.

Başkan Tosun, Çağdaş, Barış ve Özgürlükler kenti Bandırma'da büylesine müessif bir olayın yaşanmasına hala bir anlam veremediklerini vurguluyarak, olayın sanıklarının en ağır cezayı alması için, dava sürecinin takipçisi olacaklarını kaydetti.

Bandırma Kadın Dayanışması Platformu, bileşenleri sözcüleri tek tek söz alarak olayı kınadılar.



Vesile kenar
16.02.2022 23:28:27
Bandırma insanı böyle birşey yapmaz asla dışarıdan gelen yabancı insanlar yapıyor bunları kadına yazık olmuş bir vatandaş olarak bçok üzüldüm gerçekten Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah çok yazık okişi yide en ağır şekilde ceza verilmeli bence

Vesile kenar
16.02.2022 23:30:24
Çok yazık olmuş Allah rahmet eylesin bandırma yerlisi böyle bir şey asla yapmaz dışarıdan gelendir bunu yapan kişi en ağır cezayı alır Umarim

Anahtar Kelimeler: Kadın Cinayetlerine dinmiyor
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı