Kadın Kolları yönetimi onandı

Kadın Kolları yönetimi onandı

AK Parti Genel Merkezinde gerçekleşen görevlendirmede 29 kişilik Bandırma yönetim kurulu mazbatası Başkan Oya Yücel verildi.

AK Parti Bandırma İlçe Başkanlığında "yeni kadın kolları kim olacak?" noktasında uzun süre parti gündemini meşgul eden görevlendirme 19 Kasım'da Meclis Üyesi, Bankacı Oya Yücel'e verilirken, dünde Ankara'ya davet edilen Yücel'e  Bandırma İlçe Kadın Kolları yönetim kurulu mazbatası verildi.

Gerek parti kulislerinde, gerekse çakma sosyal paylaşım sayfaları ile parti içi yapılanmayı dizayn etme noktasında büyük çaba harcayan toplum mühendisleri Oya Yücel'in görevlendirilmesi ile çabaları boşa çıkmışmıştı.

Önceki gün beraberinde AK Parti Balıkesir İl Kadın kolları Başkanı Meral Cengiz ile Ankara'ya davet edilen AK Parti Bandırma Belediye Meclisi üyesi ve Kadın Kolları İlçe Başkanı Bankacı Oya Yücel'e yönetim kurulu görevlendirme mazbatası bizzat AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Lütfiye Selva Çam tarafından verildi.

AK Parti Genel merkezinde gerçekleşen görevlendirmede AK Parti Kadın kolları genel başkanı Lütfiye Selva Çam'ın elinden 29 kişilik yeni kadın kolları görevlendirme mazbatasını alan Başkan Oya Yücel, Ankara dönüşü ayağının tozu ile tebrik ve kutlamaları kabul eden AK Parti Bandırma Kadın Kolları ilçe Başkanı ve aynı zamanda Belediye Meclis üyesi olarak, kendisi ve yönetim kurulu için yapılan görevlendirmenin, Bandırma'da yapılması öngörülen genel kurul ile gerçekleşmesi gerektiğini, Dünyayı sarsan Koronavirüs olumsuzluğu nedeni ile genel merkez tarafından böyle bir organizasyonun riskli olacağı görüşünden hareket ile görevlendirmenin uygun görüldüğünü açıkladı.

Yücel, "Teşkilatımızın kademelerinde görev aldığımız süre içinde ortaya koyduğumuz çaba nedeniyle şahsımın başkanlığında ön görülen yeni kadın kolları görevlendirilmesi, Partimiz ve Bandırma için hayırlı olsun, Allah utandırmasın, gayret ve çabamız güzel Bandırmamızda dün olduğu gibi, bundan böyle de insan odaklı hizmet anlayışımızı en ücra köşede kalan kimsesizlerin kimsesi olmak için süreceğiz." dedi.

Bandırma Kadın Kolları Başkanı Oya Yücel'i  Ankara'ya davet ederek yönetim kurulu görevlendirme mazbatasını takdim eden AK Parti Kadın Kolları genel Başkanı Lütfiye Selva Çam başarı dileğinde bulunarak Bandırma Kadın Koları yönetiminde görev alan isimler için, "Tüm arkadaşları gözlerinden öpüyorum, yolumuz uzun, işimiz gönül yapmak." dedi.



Anahtar Kelimeler: Kadın Kolları yönetimi onandı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false