“Kadının Rengi” isimli resim sergisi

“Kadının Rengi” isimli resim sergisi

8 Mart Kadınlar günü için Fen Bilimleri Öğrencilerinin Çeşitli Meslek dallarını icra eden ilk kadınları canlandırdıkları kıyafet konseptleri sergiye renk kattı.

Fen Bilimleri Anadolu Lisesi Resim Öğretmeni Münevver Bülbül Hanım’ın başkanlığında, Bandırma Kent Konseyinin de katkı sunduğu, Okulun değerli öğrencilerinin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için hazırladığı “Kadının Rengi” isimli resim sergisinin Melih Çınar sergi salonunda Belediye Başkan yardımcısı Aydın Yağar, Kent Konseyi Başkanı Serdar Polat ve Fen Bilimleri Anadolu Lisesi Okul Müdürü Tuğçe Karakaş’ın katılımıyla açılışı gerçekleşti. 

Açılış konuşmasında Fen Bilimleri Okul Müdürü Tuğçe Karakaş “Bir eğitimci olarak Ben ve öğretmenlerim kendi ayakları üzerinde duran, Cumhuriyetçi, Atatürk İlkelerine bağlı bugünün genç hanımlarını yarının güçlü kadınlarını yetiştirmeye onlara duruşumuzla bilgimizle tecrübelerimizle örnek olmaya devam edeceğiz” dedi. 

Ayrıca  8 Mart Kadınlar günü için Fen Bilimleri Öğrencilerinin Çeşitli Meslek dallarını icra eden ilk kadınları  canlandırdıkları kıyafet konseptleri sergiye renk kattı.



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı