Kadınlar Derneği iftar sofrasında buluştu

Kadınlar Derneği iftar sofrasında buluştu

Esen Ersoy başkanlığındaki Kadınlar Derneği (Kadın-Der) yorucu bir çalışma programı ardından ilk kez iftar sofrasında bir araya gelerek geniş istişare toplantısı gerçekleştirdiler.

Esen Ersoy başkanlığında gerçekleşen kuruluş çalışması sonrası her geçen gün gerek çalışma performansı, gerekse bu sosyal olguya katılım anlamında gelişerek büyüyen Kadınlar derneği (Kaldın-Der) ilk kez genişletilmiş istişare toplantısında bir araya geldiler.

Kadın-Der'in 45 kişilik istişare kurulu gelinen noktada öncelikle şiddet mağduru kadınlar üzerinde yaptıkları çalışmalarla övgüye mazhar olurken, umudunu kaybetmiş şiddet mağduru kadınların tutunacakları dal olmaları bir kez daha haklarında takdir ve övgü almalarına neden oldu.

Bir gurup gönüllü ordusundan oluşan Kadılar Derneği, sadece ve sadece şiddet mağduru hemcinslerine dokunarak onların hayata olan bakış açılarını renklendirmeleri büyük hayır dua almalarına neden olduğu bilinmekte idi.

İşte bu noktada mübarek Ramazan'da ve bir iftar spfrasında bir araya gelerek bugüne dek kad edilen mesafenin hiçte az olmadığı, bundan sonra kendilerini bekleyen tüm zorluklara rağmen mücadelelerinin omuz omuza devam edeceği prensibi benimsendi.

Başkan Esen Ersoy, öncelikle yol arkadaşı Bandırma Haydar Çavuş mahallesi muhtarı ve Bandırma Muhtarlar Derneği başkanı Nur Demir Hancıoğlu'na teşekkür ederken, tüm sosyal proje düşü ile yola çıkanlara, Hancıoğlu gibi bir yol arkadaşı nasip etmesini temenni etti.

Bandırma Kadınlar Derneği, "Kadın-Der" akçeli projeler değil, sosyal projeler ile umudunu kaybetmiş insanlara dokunmaya devam sözü vererek, geniş buluşmalı iftar sofrasının bedelini her  Kadın-Der üyesi kendi ödedi.



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı