Kadir Turan`ı dinlediler

Kadir Turan`ı dinlediler

Bandırma`lı Ülkücüler Milliyetçi Sanatçı Kadir Turan`la efkâr dağıttılar.

 

Bandırma Ülkü Ocakları sosyal faaliyetleri alanında davet ettikleri Milliyetçi sanatçı Kadir Turan ile efkâr dağıttılar. Barış Manço kültür merkezindeki Kadir Turan`la Müzik dinletisine katılan Bandırma Ülkücüleri adına katılımcılara teşekkür eden Başkan Bahadır Genç, Ülkü ocağı Eğitim vakfı olarak sosyal ve kültürel çalışmalarına katkı ve katılım sağlayanlara teşekkür ederken, aktif çalışmalarının bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada devam edeceğini söyledi.

Başkan Genç`in konuşması ardından özgeçmişi okunan Milliyetçi sanatçı Kadir Turan`ın sanat hayatında Bandırma`nın önemli bir yer tuttuğu görüldü.

Sanatçı Urfa`dan okumak üzere 1972 yılında geldiği Bandırma`da açılan ses ve tiyatro etkinlikleri ve ses yarışmalarında derece aldığı, hatta o yıllarda kurulan Bandırma HUZAT derneği tiyatro derneğinde hem oynayıp, hem seslendirdiği tiyatro`nun sanat hayatında önemli bir yer tuttuğu öğrenildi.

Milliyetçi Sanatçı Kadir Turan daha sonra sazı ile çıktığı sahnede Bandırmalı Milliyetçilere sıra dışı bir gece yaşattı.



Anahtar Kelimeler: Kadir Turan`ı dinlediler
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı