Kafkas Motel & Beach´ta gelenek bozulmadı.

Kafkas Motel & Beach´ta gelenek bozulmadı.

Kafkas Beach´ın güçlü sesi Volkan Baydar her gece programını 10 yıl marşı ile kapatıyor.

Erdek, Cugra Kafkas Beach´ın gedikli sanatçısı Volkan Baydar her gece tıklım tıklım dolu olan sahnesinde tatilcileri gönüllerince eğlenmenin doruğuna taşırken, geceyi 10 yıl marşı ile noktalayarak hayranlarına coşku veriyor.

Halka açık Kafkas Beach´ta tatilcilere sahne olanağını sunan Volkan Baydar zaman zaman 5-6 nın altına düşmeyen konuk sanatçı sahnesi ile tatilcilerin halk mirafonu unvanını da elinde bulunduruyor.

Piyanist şantör Volkan Baydar tatili tatil gibi yaşamak isteyenlerin sabah sporu ile başladıkları tatil programlarını gündüz deniz kum ve güneşle noktalarken, akşamları Beach´ta kurduğu sahne ile doruğa taşıyor.

Halka açık Kafkas Motel Beach, Volkan Baydar sahnesinde sıra bekleyen ünlü, ünsüz sanatçılar, şairler Volkan Baydar gibi bir kariyerin önünde sahne alma olanağı bulurken, zengin sanatçı kadrosu Kafkas müdavimlerini de mutlu ediyor.

Volkan Baydar, gelenek haline getirdiği kapanış programında ise önce ?İzmir´in dağlarında Çiçekler açar? ve ardından ise ?10 yıl Marşı? ile kapanışı yaparken yaşanan coşku görülmeye değer sahnelerin oluşmasına neden oluyor.

/resimler/2016-9/15/1257472516435.jpg



  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli