Kafkas Motel`den Beach açılımı

Kafkas Motel`den Beach açılımı

Haber-Fotoğraf-Vizyon: Hakan Çapar
Sigara yasakları ile birlikte kapalı alanlarda baş gösteren sıkıntı, İşletmeler bazında altarnetif çözümler üretilerek yeni düzenlemeler hizmete alınıyor.
Özellikle sayfiye bölgelerde revaçta olan Beach ve Garden bahçelere hergeçen gün bir yenisi eklenirken, Erdek`in sayılı işletmelerinden Kafkas Motel`de bu değişime ayak uydurdu.
Kafkas Motel işletmeleri, tatilcilerin isteği doğrultusunda kullanımına dahil plajına yaptığı Beach ile hem çevreye görsel bir güzellik kattı, Hemde tatilcilerin sağlıklı güneşlenmesine olanak sağladı.
Yaklaşık 800 kişilik devasa Beach`ı ayni zamanda Cemiyet toplantıları için rezerve eden Kafkas işletmesi bu projesi ile Erdek`te önemli bir eksikliği giderdi.
Kafkas işletmeleri sahibi iş adamı Seçkin Aslan Turizm`de insanların beklentilerinin değiştiğini artık eski anlayışlarla tatilciye hizmet vermenin yeterliğelmediğini vurguluyarak
`` Yatırımlarımızı sürekli güncellemek durumundayız, Erdek olarak tatiicinin beklentilerini karşılayamaz ise bu bireysel değil Erdek`in geneline tesir ediyor, Özellikle Belediye başkanlığımızın da katkıları ile Geçtiğimiz yıl kahverengi Deniz analarına karşı verdiğimiz mücadele sonuç verdi, Bu yıl yine işletmeler olarak Deniz içersinde dalğıç lı temizlik çalışmalarımız büyük ilği ve begeni topladı``.
``Her işletmenin Havuzlu hizmet verme olanağı yok, O nedenle Deniz ve Kum faktörünü iyi kullanmalıyız, Yeni Beach`ların turizm`de hizmete alınması ise artık fantazi değil gereklilik oldu, Büyük masraflara mağlolmasına rağmen imkanlar çerçevessinde, Beach ların her işletme tarafından yapılması lazım`` dedi.
Kafkas işletmeleri sahibi iş adamı Seçkin Aslan`` tüm bunların yanı sıra Mutfak kalitesininde arttırılması gerektiğini belirterek `` Ön koşul Hijyen olmakla birlikte, Sağlıklı petsonel, güleryüzlü hizmet, dahası fiyatlarda uçmayan istikrarlı politikalar ile Erdek turizmini yeniden ayağa kaldırmalıyız.`` dedi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli