Kafkas´ta yılın düğünü

Kafkas´ta yılın düğünü

Şahin & Hande Arslan mutluluk denizine yelken açtılar.

Erdek´in tanınmış ailelerinden Kafkas İşletmeleri sahibi Sevgi & Seçkin Arslan´ın oğulları Şahin Arslan ile İstanbul´dan Seher & Recep Parlakgüneş´in güzel kızları Hande İstanbul´da başlayan kına geleneği ardından Kafkas Motel´de hazırlanan sıra dışı düğün töreni ile yaşamlarını birleştirdiler.

/resimler/2017-7/2/1400124702105.jpg

Yaklaşık bin davetlinin üzerindeki konukların katılımı için Kafkas Motel büyük Salon´un yanı sıra Beach denize kadar düğün için hazırlandı. Bir birinden seçkin konukların hazır olduğu Hande & Şahin Arslan´ın düğün töreninde sunum anonslarını Ateş Böceği Ercan yaptı.

Davetlilerin yerlerini alması ardından Yatla Kafkas Motel iskelesine gelen genç çift alkışlar altında kendileri için hazırlanan platformda yerlerini alırken, genç çiftin nikâhını Belediye Başkanı Mim. Hüseyin Sarı kıydı.

Sanat dünyasının önemli isimlerinden Ahmet Mekin, Erol Tezeren ve Ateş Böceği Ercan´ın yanı sıra Ankara´dan gelen kendi ekibi ile geceye renk katan Pınar Altınok cemiyete katılan konukları mest etti.

Büyük bir coşku ile gecenin ilerleyen saatlerine dek süren Hande & Şahin Arslan´ın düğün törenlerine katılan ünlü isimler çıktıkları sahnede dolar yağdırdılar.

Hande & Şahin Arslan çiftinin görkemli evlilik törenleri ardından Akdeniz´de balayına çıkmaları bekleniyor.

/resimler/2017-7/2/1400510171386.jpg



Anahtar Kelimeler: Kafkas yılın düğünü
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli