Kağan Yağız`a Porselencilerden büyük ödül

Kağan Yağız`a Porselencilerden büyük ödül

Effe Club`ün güçlü sesi, Kağan Yağız, program konseptinde kırdığı tabaklarla Porselen sanayicilerinin kalbine taht kurdu.

Effe Club`ün güçlü sesi, Kağan Yağız, program konseptinde kırdığı tabaklarla Porselen sanayicilerinin kalbine taht kurdu.

Güney Marmara`nın uzun soluklu ses sanatçılarından Kağan Yağız bir süredir sahne aldığı Erdin otel, effe clup`te eğlence stilini değiştirerek bir zamanlar moda olan sahnede tabak kırma ekolünü yeniden sahneye taşıdı.

Sahne performansı ile kendisini izlemeye gelen konuklarına sıra dışı gece yaşatan klas sanatçı Kağan Yağız, hafta sonu ilk kez sahnesine tabak kırma geleneğini taşıyarak eğlencenin konseptini değiştirdi.

Kağan Yağız`ın effe club`teki Yunan mitolojisi, programına konuk olan Ulusal Porselen sanayicileri onursal Başkanı Nafi Güral, sanatçı Kağan Yağız`a büyük ilgi gösterdi.

Güral, Her üründe olduğu gibi ürettikleri porselenin de bir ömrü bulunduğunu, Özellikle eğlence dünyasında Kağan Yağız gibi sanatçıların seri tabak kırma performansının eğlence dünyasında benimsenmesi, sektördeki tıkanmanın önünü açacağına inandığını söyledi.

Hafta sonu sahne aldığı Hotel Erdin, effe club`te 350 tabak kıran sanatçı Kağan yağız`ı, tebrik eden Nafi Güral, ``Değerli sanatçımız Kağan Yağız`ı ulusal porselen sanayicileri adına kutluyor, kendisini yılın altın sanatçısı ilan ediyorum.`` diyerek, Yunan Mitolojisinde Deniz tanrısı olarak bilinen, Porselen kanatlı deniz atı Pegasus armağan ederek ödüllendirdi.

Effe club sanatçısı Kağan Yağız, beklemediği bir anda böylesine sıra dışı bir ödülle taltif edilmesine çok sevindiğini söyledi.

 



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı