Kagez`den, Huzur evi programı

Kagez`den, Huzur evi programı

Kazdağı Gezginleri (KAGEZ) Edremit huzur evi sakinleri ile felekten bir gün çaldı.

Edremit körfezinde faaliyet gösteren ‘Kazdağı Gezginleri’nin (KAGEZ) Doğa Yürüyüş Grubu, Edremit Kızılay Huzurevi sakinlerine kahvaltı verdi. KAGEZ Doğa Yürüyüş Grubu Başkanı Ebru Sanatçısı Zülkif Bozbek, sosyal etkinliklere bundan sonraki dönemlerde de devam edeceklerini söyledi.

Edremit körfezinde faaliyet gösteren ve Zülkif Bozbek, Hıdır Bal ve Mustafa Gerger tarafından kurulan ‘Kazdağı Gezginleri’nin (KAGEZ) Doğa Yürüyüş Grubu Edremit Kızılay Huzurevi sakinlerine Hasbıhal’de kahvaltı verilmesi sonrası Güre Beldesinde bir gezinti yaptılar.

Edremit Kızılay Huzurevi sakinlerini Akçay’da bulunan Hasbıhal’de kahvaltıda ağırlama sonrası müzik eşliğinde gönüllerince dans edip, eğlendiklerini açıklayan ‘Kazdağı Gezginleri’nin (KAGEZ) Doğa Yürüyüş Grubu Başkanı Ebru Sanatçısı Zülkif Bozbek, Edremit Kızılay Huzurevi sakinlerine gösterdikleri yakın ilgi gibi sosyal etkinliklere bundan sonraki dönemlerde de devam edeceklerini söyledi.

Edremit Kızılay Huzurevi sakinleri kısa süre sonra tekrar bir araya gelebilmek dileğiyle ‘Kazdağı Gezginleri’nin (KAGEZ) Doğa Yürüyüş Grubundan mutlulukla ayrılırken, organizasyonu düzenleyenlere teşekkür ettiler.

KAGEZ, HANLARA DOĞA YÜRÜYÜŞÜ DÜZENLEMİŞTİ

‘Kazdağı Gezginleri’nin (KAGEZ) Doğa Yürüyüş Grubunun Edremit, Akçay, Zeytinli, Güre, Altınoluk’tan sporu seven trekking hayranı kadın ve erkeklerden olan gezginler gurubunu Havran ilçesi Hanlar Bölgesinde bulunan Eybek Yangın Kulesi’ne yürüyüş yapmak, Karayaprak deresinde piknik ve Atkayası’na tırmanış düzenlemiş olup 17 kilometrelik güzergahı 10 saatte tamamlamışlardı.

KAGEZ Doğa Yürüyüş Grubu, Havran ilçesi Hanlar ve Peşkere Mevkiinde çıkan orman yangınında yanan alanda gerçekleştirilen “Ağaç Dikme Etkinliği” ile yüzlerce çam fidanı dikme etkinliğine imza attılar.

Zülkif Bozbek, Hıdır Bal ve Mustafa Gerger tarafından kurulan ‘Kazdağı Gezginleri’nin (KAGEZ) Doğa Yürüyüş Grubu Sosyal Sorumluluk Politikaları gereği bu etkinliklere devam edeceklerini ifade ettiler. Enver DOLGUN- EDREMİT


 
 


  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı