Kahvaltı seçenekli peynir evi

Kahvaltı seçenekli peynir evi

K. Paşa'nın ünlü Peynir işletmesi ‘'Dönmez Kardeşler'' ilk şubelerini Bandırma'da açtı.

Bursa, Kemalpaşa ilçesinin ünlü süt ve süt mamulleri firması ‘’Dönmez Kardeşler’’ imalattan halka ilk ‘’Peynir Evi’’ şubesini Bandırma’ya açtı.

Bandırma’da Atatürk Caddesi, Yeni Belediye Karşısı numara 157’de faaliyete giren ‘’Dönmez Kardeşler’’ Kahvaltı ve Peynir evinin açılışını Belediye Başkanı Dursun Mirza yaptı.

Başkan Mirza, Yeni belediye çevresinin her alanda etkin bir ticaret merkezi olduğunu, kendisi de peynirci olması nedeni ile Kemalpaşa’nın ünlü ‘’Dönmez Kardeşler’’ firmasını yakından tanıdığını, böylesine kaliteli markaların Bandırma’da doğrudan tüketiciye dayalı performans şubeleri açmalarının marka imajı adına önemli olduğunu söyledi.

M. Kemalpaşa’da 1965 yılında faaliyete başlayıp, toptan tüketime dayalı üretim yapmakta olan ‘’Dönmez Kardeşler’’ Süt ürünleri, paydaş ürün olarak organik ev mantıları, Kemalpaşa tatlısı, Şekerpare, Höşmerim,  Zeytin ve zeytinyağı gibi doğrudan şube konseptine uygun ürünlerle şekillenmiş.

2. katlı işletmede, peynir reyonundan tabağa kahvaltılık alan müşteriler bir üst kat olan kahvaltı salonunda çay servisi almak sureti ile kahvaltılarını yapabilecekler.

İşletme koordinatörü Hilmi Dönmez, Bandırma’daki amaçlarının, Fabrika patentli doğrudan satışın yanı sıra konsept destekli ürünlerle Bandırmalıların sağlıklı gıda ürünlerine ulaşmasını sağlamak olduğunu kaydetti.

 

 



  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı