Kahvaltıda buluştular

Kahvaltıda buluştular

Susurluk Engellileri koruma ve dayanışma derneği yönetim kurulu derneğe destek amaçlı Susurluk’lu hayırseverlere sabah kahvaltısı ikramında bulundu.

            Susurluk Engellileri koruma ve dayanışma derneği yönetim kurulu derneğe destek amaçlı Susurluk’lu hayırseverlere sabah kahvaltısı ikramında bulundu. 

Susurluk Engellileri koruma ve dayanışma derneği başkanı Sepil Gezer başkalığında yönetim kurulu üyeleri ve Belediye Başkan yardımcısı Sibel Sarı ve Belediyenin katkıları ile Susurluk Park düğün salonunda 300 kişilik bir katılımın sağlandığı kahvaltılı toplantıda açılış konuşmasını yapan dernek başkanı Serpil Gezer derneğin bu güne kadar yapmış olduğu faaliyetlerin derlendiği bir video sunumu ile konuşmasını tamamladıktan sonra kahvaltı ya geçildi. 

Self servisin uygulandığı kahvaltıda çeşitli müzik çalarak halk kahvaltısını yaptı. Buradan toplanan bağışların Susurluk Engellileri koruma ve dayanışma derneğinin finansal etkinlik katkılarına sunuldu. Bu tür etkinliklerde Susurluk Engellileri koruma ve dayanışma derneği 26 nisan 2020 yılında trafik kazası geçirerek beyin travmasından yatalak bir engelli yurttaşımıza bir çocuk babası 27 yaşında Yusuf Çelik isimli vatandaşımıza engelli yatağı bağışında bulunan dernek yetkilileri hastaya yatağını evinde teslim ettiler. 

Bir nebze olsun engelli hastanın ailesine katkı sağlayan Susurluk Engellileri koruma ve dayanışma derneği başkanı Serpil Gezer bu tür ihtiyaç sahiplerine gerekli olan yardım malzemelerini vererek katkı sağladıklarını etkinlik yaparak Susurluk halkından gelen bağışlar ile derneğin finanse edildiğini beyan etti. 

 



Anahtar Kelimeler: Kahvaltıda buluştular
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı