Kahveciler Odasından görkemli genel kurul

Kahveciler Odasından görkemli genel kurul

Kurtuluş Düğün salonundaki Genel Kurulu, Federasyon Başkanı Murat Ağaoğlu yönetti.

Kahveciler Odasında Başkan Ömer Özışıkyıldız Güven tazeledi.

  Kurtuluş Düğün salonundaki Genel Kurulu, Federasyon Başkanı Murat Ağaoğlu yönetti.

Bandırma Otel ve Kahveciler Esnaf Odası Olağan genel kurulu, Kapalı Pazar yeri yaşam alanı, çok amaçlı Kurtuluş düğün salonunda yapıldı.

2 dönemdir Oda Başkanlığını yürüten Başkan Ömer Özışıkyıldız, rakipsiz girdiği seçimde 484 üyeli Odanın 4 yılda bir yapılan olağan genel kurulu için hiçbir masraftan kaçmadı.

Kentteki oda başkan ve yönetim kurulları yanı sıra, Balıkesir Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği Başkanı Fehmi Erdem, Yönetim kurulu üyeleri Hayri Özden, Ömer Metin ve Hasan Bayram’ın yanı sıra Türkiye Kahveciler Odası Federasyonu Genel Başkanı Murat Ağaoğlu’nun hazır bulunduğu genel kurulda divan için verilen takriri Besob genel sekreteri Hüseyin Savran okudu.

Savran’ın işaret ettiği Divan Başkanlığına, Türkiye Kahveciler federasyonu Genel başkanı Murat Ağaoğlu, yardımcılıklarına Besob yönetim kurulu üyeleri Ömer Metin ve Hasan Bayram, divan kâtipliklerine ise oda üyelerinden Kamil Avar ile Metin Ersöz getirildi.

Divan Saygı duruşu ve istiklal marşımızın okunması ile başladığı genel kurulda Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunu Başkan Ömer Özışıkyıldız okudu ve müzakereye sunuldu.

Denetim kurulu başkanı Mehmet Gündoğan 2018-2022 dönem denetim raporunu okudu, divan müzakereye sundu.

Bilanço Gelir - gider hesapları ise Besob genel sekreteri Hüseyin Savran tarafından okundu ve müzakere edildi.

Bilanço gelir-gider hesapları raporları ise yönetim kurulu üyesi Bilal Avcı tarafından okundu.

Divan raporların okunması müzakere edilmesi ardından Bilanço gelir-gider ve hesapların kabulü veya reddi noktasında genel kurulun oyuna sundu.

Ardından okunan yönetim ve denetim kurulu raporları oya sunuldu ve genel kurul tarafından tüm raporlar oy birliği ile geçerek yönetim kurulunun 2018-2022 çalışma dönemi aklanırken, 2022-2026 yeni çalışma dönemi içinde ön görülen program içinde yer alacak eğitim, teorik ve pratik kurs programları ve tahmini bütçenin görüşülmesine geçildi.

Okunan raporların müzakeresi ardından yapılan oylamada, tüm raporlar oy birliği ile kabul edilirken, genel kurulun son maddesi olan dilek ve temennilerde söz alan Başkan Ömer Özışıkyıldız, kendisine duyulan güven ve yeni dönem için verilen yetki dolayısı ile teşekkür ederek, bu güvene layık olarak çalışmalarını sürdüreceklerini kaydetti.

Bandırma Otel ve Kahveciler odası genel kurulunda daha sonra ilçe seçim kurulu memurları nezdinde gizli oylama açık tasnif yapıldı.

Böylece 2 dönem Oda Başkanlığını üstlenen Ömer Özışıkyıldız’ın 3. Dönem için güven oyu aldığı genel kuruldaki listesinde;

Asıl; 1.Bilal Avcı, 2. Sezgin Çetin, 3. İbrahim Zeren, 4.Turgut Kaplan, 5.Erol Karaoğlu, 6.Bahri Mucan yer alırken yedek üyelerde 1. Mustafa Çetin, 2.Özcan Moğol, 3.Korkmaz Yavaş, 4. Rıhi Bulut, 6.Hüseyin Ünal, 6.Recep Mırza, 7. Ersin Tan,

Denetim Kurulu asıl üyeliklerinde; 1. Mehmet Gündoğan, 2.Hüsamettin Oral, 3. Caner Altınöz, Denetim kurulu yedek üyeliklerinde ise; 1. Metin Ersöz, 2.İbrahim Keskin, 3.Hüseyin Ağaç yer aldı.



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli