Kahvecilerden vefa ziyareti

Kahvecilerden vefa ziyareti

Kahveciler odası yönetimi rahatsılaşan meslektaşlarına evinde ziyarette bulundu.

 

Bandırma Otelciler ve Kahveciler odası yönetim kurulu Ömer Özışıkyıdız başkanlığında oda üyesi Şenol Şeneser´i evinde ziyaret ederek "Geçmiş olsun" dedi.

Bandırma´nın merkez kahvelerinden Konak Palas´ın işletmecisi ve Kahveciler Odası üyesi Şenol Şeneser rahatsızlığı nedeni ile bir süredir iş başı yapamıyordu.

Kahveciler Odası Başkanı Ömer Özışıkyıldız ile yönetim kurulu üyeleri normal esnaf ziyaretleri programına ara vererek Şenol Şeneser´in ziyaretini öne aldı.

Meslektaşlarının bu ince davranışı karşısında son derece duygulanan Şenol Şeneser, "Vefa´nın İstanbul´da bir semt adı olmadığını anlamak çok güzel bir duygu, zaten biz kahveciler konukveser kimseleriz." diyerek yönetim kurulu arkadaşlarına nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Bandırma Otelciler ve Kahveciler Odası başkanı Ömer Özışıkyıdız ise Sabah 06.00 gibi kalkan kahveci esnafımız akşam 24.00 ten aşağı evine gidemiyor. Meslekler içinde en çok yıpranma payı olan meslek bizim mesleğimiz, Cumartesi yok, pazar yok kiralar, vergiler, adam parası derken kahveci esnafımız bu sıkıntı içinde çok çabuk deforme oluyor." diyerek oda olarak kahveci esnafının yaşam standartları yükseltmek adına çaba sarf ettiklerini söyledi.

/resimler/2015-10/29/2235468559727.jpg



Anahtar Kelimeler: Kahvecilerden vefa ziyareti
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı