"Kalan beş maçımızı da kazanmak istiyoruz?

Uğur, ?Ligde kalma mücadelemizi son maçımıza dek sürdüreceğiz. "

Bandırmaspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur, ?Ligde kalma mücadelemizi son maçımıza dek sürdüreceğiz. Kalan beş maçımızı da kazanmak istiyoruz.?

  TFF 1.Lig takımımız Bandırmaspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur, ?Ligde kalma mücadelemizi son maçımıza dek sürdüreceğiz. Kalan beş maçımızı da kazanmak istiyoruz? dedi.

Bandırmaspor Kulübü Basın Sözcüsü Bilgen Süngü ile birlikte Kulübün TOKİ´deki sosyal tesislerinde basın toplantısı düzenleyen Uğur, şunları söyledi:

?Geçtiğimiz hafta Boluspor deplasmanında beklediğimiz futbolu sergileyemedik ve istediğimiz sonucu alamadık. Bu mücadeleden kopmak kolay, sürdürmek olay olur. Kalan beş maçımızı da kazanmamız yetmeyebilir ve diğer maçların da sonuçları da ligde kalmamızı etkileyebilir. Ancak biz, son ana dek mücadelemizi sürdüreceğiz. Bu süreç içinde yönetim, teknik adam, futbolcu, seyirci ve basın işbirliği çok önemlidir.?

Cumartesi günü deplasmanda oynayacakları Adana Demirspor maçında Üstün Bilgi´nin, sakatlığı nedeniyle forma giyemeyeceğini, kaptan Özgür Çelik´in de hazır olmadığını vurgulayan Uğur, ?Takımıma güveniyorum. Eğer çok ister ve iyi mücadele edersek maçtan üç puanla dönmememiz için bir neden yok? dedi. Önder BALIKÇI

/resimler/2017-4/26/1735557685969.jpg



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli