Kaleci İsmail Türköz`den son plonjon

Kaleci İsmail Türköz`den son plonjon

Erdek Zeytinspor, Çelikspor ve Sanayispor`un efsana kalecisi Bandırma`nın sevilen esnaflarından Kaleci İsmail Türköz sevenlerinin omuzunda ebedi istirahatğahına uğurlandı.





Erdek
Zeytinspor, Çelikspor ve Sanayispor`un efsana kalecisi Bandırma`nın sevilen esnaflarından Kaleci İsmail Türköz sevenlerinin omuzunda ebedi istirahatğahına uğurlandı. 

Spor yaşamı ardından uzun süre Bandırma Otel ve Kahveciler odası yönetim kurulu üyeliklerinde de bulunan Pazar caddesi esnaflarından kahveci ismail Türköz tedavi gördüğü Bursa Tıp fakültesindeki vefatı ardından akşam getirildiği Bandırma`da bir gecelik misafirlikten sonra bugün öğle namazını müteakiben Haydar Çavuş Camiinde kılınan cenaze namazı ardından sevenlerinin omuzlarında Bandırma şehir mezarlığındaki ebedi istirahatgahına defnedildi.
defnin ardından Törköz`ün taziyelerini biraderleri Hakkı ve Yaşar`ın yanı sıra yeğenleri Erol, Mesut, Hakan ve Yaşar kabul etti.

Türköz`ün cenazesinde başta Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel yardımcıları Dursun Mirza ve Ozan Onur olmak üzere Bandırma spor ve Esnaf camiası hazır bulundu.






Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı