Kaleci Murat`tan büyük hata

Kaleci Murat`tan büyük hata

Erdekspor kırmızı kart görerek takımı 10 kişi bırakan kaleci Murat süper derbiyi kaybettirdi 0-3








Süper
ligin iddialı ekibi Erdekspor lig`de ilk haftanın lideri Altınolukspor`a saha ve seyircisi önünde teslim oldu. 0-3

İlk karşılaşmasını etispor karşısında 2-0 kazanan Erdekspor fiktür avantajı ile kentinde konuk etiği ligin iddialı ekibi Altınoluk karşısında mutlak galibiyet beklerken şanssızlıklar sonucu farklı mağlubiyete boyun eğdi.

Lider Altınoluk en iyimser netice Beraberlik için geldiği Erdek`te 3 altın puanı, 3 nefis golle kazanmanın coşkusunu soyunma odasında yaşadı.

Konuk ekip Altınolukspor ilk golü 28 dakikada Erhan`ın ayağından buldu. Kaleci Murat kendi saha ve seyircisi önünde kabullenemediği neticeyi rakibine vurmakla telafi etmek isteyince Hakemin kırmızı kartı ile oyun dışı kaldı.

Beklenmedik bu hareket Kırmızı Beyazlı ekibin tüm hesaplarını alt üst etti.
Yedek kaleci Halil`in oyuna alınması için orta alandan Ercan oyundan alındı. Orta alanı boşalan Erdekspor  karşılaşmanın kalan bölümünde oyun istikrarını yakalayamadı.
Rakibini çok iyi bir zamanlama ile yakalayan Altınoluk fırsatı kaçırmadı ve ilk yarı kazanımı ile skoru belirleme isteği tüm hatları ile Erdek kalesine yüklenmesine neden oldu.

Nitekim Altınoluk`un savunmadaki bel kemiği Deniz forvetine destek amaçlı çıktığı Erdek altıpası içinde yan sağ kanattan gelen yan topa yükseldi ve Halil`in elleri arasından topu kafa ile Erdek ağlarına gönderirken ilk devrenin  son dakikalarıydı.

Böylece ilk yarıyı 2 farklı skor ile önde kapatan Altınoluk büyük avantaj kazandı.

2. yarıda 10 kişi oynayan Erdekspor aksayan bölgelerini dengelemek, yenilen golleri telafi etmek için tüm hatlarıyla  rakip yarı alana yüklenmek istemesi defansta önemli gedikler vermesine neden oldu.

Nitekim bu dakikalarda sağlı sollu Erdek kalesini bombardımana tıtan Altınoluk`un ileri uç elemanları Yücel, Fadıl ve Erhan`ın toplarını büyük bir başarıyla bloke eden yedek kaleci Halil tribünlerden de övgü aldı.

Her dayanma gücünün bir ömrü vardı ve Halil`de buna daha fazla dayanamadı ve 71 dakikada Yücel`in vuruşu Altınoluk lehine karşılaşmanın skorunu belirledi 0-3


Erdek Belediyespor : 0   Altınoluk Belediyespor: 3

Saha:
Erdek 18 Eylül
Hakemler :
Seser Tuna **  M.Uğur Tez **  A.Deniz Kayatepe **
Erdekspor : Murat ? (Halil ***) Uğur ** Çağatay ** Emrah ** Onur ** (Hami*) Ergin * İsmail ** Ercan ** Apti* Maşallah * (Timuçin**) Fırat **

Altınolukspor: Niyazi *** Deniz *** Ali ** Barış ** Habil*(Serhat**) Sait** Rıdvan **  Ayberk ** Yücel **(Taylan*)(A.Yücel*) Fadıl *** Erhan **

Sarıkartlar: Emrah (Erdekspor) Habil (Altınoluk)
Kırmızı kart: Murat (Erdekspor)
Goller       : Dk.28 Erhan, Dk. 44 Deniz, Dk.71 Yücel (Altınolukspor)












Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli