``KALEYE HOŞGELDİN``

``KALEYE HOŞGELDİN``

Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sami Sözat`ında katıldığı Erdek köy gezilerde CHP ``Kaleye Hoşgeldiniz`` pankartı ile karşılandı.

CHP Erdek ilçe Başkanlığınca düzenlenen Kapıdağ batı yakası gezi programı büyük ses getirdi.

Balıkesir büyükşehir Belediye Başkan adayı Sami Sözat`ın da hazır bulunduğu Ocaklar, Narlı ve İlhanlar ziyaretinde Başkan adayları halkla bütünleşti.

CHP grubu Ocaklar`da büyük bir coşku ile karşılanırken gruba katılanları ne yollar, ne gazinolar aldı.  İki Başkan adayı Sözat ve Sarı`ın içinde bulunduğu CHP kafilesi Ocaklar`da ``Kaleye Hoşgeldiniz`` pankartı ile karşılandı.

CHP Erdek kafilesi Ocaklar, Narlı ve İlhanlarda yaptığı konuşmalar sık sık kesilerek leyt`te tezahütarlarla karşılık buldu.

Bürükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Sözat yaptığı konuşmalarda Kapıdağ yarım adasında yaşanan tarım ve hayvancılık sıkıntılarını yakından takip ettiklerini, kendine özgü coğrafyası ile Turizm`den, Tarımına bolluk, bereket ve refah içinde yaşaması gereken bölge insanının Büyükşehir`in yerinde ve amacına uygun planlaması, yerel Belediyenin tecrübe ve dinamizmi ile arzulanan refaha kavuşacağını söyledi.



  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı